Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Menstruaciom utolsó napján 1-2 csepp vér volt csak a beteten.Estére semmi nem is volt.Szexeltunk a parommal pharmatex huvelykupot használunk.De amikor elment tiszta vér volt minden..azóta azon gondolkozok hogy vajon hatott e a gyógyszer.

Mert ugye menzeszkor nem kellett volna azt használni.

Ez kb 2 hete volt,egész hétvégén a szokásosnál is faradtabb voltam,aludtam volna mindig,szombaton hanytam is.Este 8 kor mar kivagyok.Holott mindig 10-11 mire ágyba kerulok és akkor se tudok egyből elaludni.Ez korai lenne hogy ezeket érzem?Terhes lennek?Van már gyerkocom tudom milyen jelek vannak.Nekem ezek nagyon annak tűnnek.

2019. febr. 11. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg akkor most van ovu környéke ha jól számolok.

Ha a tested úgy működik, mint ahogy általában szokott.

Nem hinném hogy terhes vagy, időben nem fér össze meg ott volt a pharmatex is.

Szerintem azért érzed ezeket, mert megijedtél.

Baj lenne a baba egyébként?

2019. febr. 11. 08:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehet bekepzelem az egészet.Köszönöm a gyors válaszod.

A kérdésedre válaszolva pedig nem lenne gond egy baba,de már van 2 fiunk úgyhogy maradjunk annyiban hogy jo ez igy.😄

2019. febr. 11. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztet kellne csinálni,gondolom már ismered a működését,ha van már 2 gyerek.
2019. febr. 11. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Kossz!!Ez eszembe se jutott.😒
2019. febr. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!