Mitöl érezhetem ezzeket?
Figyelt kérdés
Mindkét mellem kétoldalt fáj ha meg nyomom,néha ugy érzem mindha be lenne dagadva föleg reggelente mikor ki kelek az àgyböl...meg hülyeségböl meg nyomtam a bimbom és jön bellöle valami àtlàco fehéres folyadék..terhes nem lehetek mert teszteltem negativ lett.és meg is jôtt 2 hete...2019. febr. 10. 06:34
1/5 anonim válasza:
Hormonális probléma állhat a háttérben.
2/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, valóban hormonális probléma lehet ha mindkettő cicid fáj. (magas prolaktin stb)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.
2019. febr. 10. 09:12
4/5 A kérdező kommentje:
Terhesség akkor kizàrt lehet(?
2019. febr. 10. 10:35
5/5 anonim válasza:
Laikusként úgy gondolom nem lehet, a teszted is negatív, meg is jött
A magas prolaktinra keress rá neten, a magas prolaktin csökkenti a teherbeeses esélyét. A ciciből bármilyen szivárgás (nyilván ha nem szoptatsz) nem normális, így ha babát szeretnél ezt szerintem ki kellene vizsgálni. Ha egy nőgyógyásznak megemlíted biztos hogy elkuld hormonvizsgálatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!