Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet enyhe menstruációs...

Lehet enyhe menstruációs "görcs" a nem várt előtt egy nappal, ha terhes lennék?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, de ma kicsit fáj a hasam. Ha sikerült volna teherbe esnem, akkor már megtörtént volna a beágyazódás, nem? Az biztos nem lehet? Ja, és nagyon-nagyon enyhén, szinte alig észrevehetően barnás váladékot töröltem ki. El vagyok keseredve, ha megint nem sikerült, pedig már nagyon szeretnénk :-( Ez menzi lesz ugye?
2010. júl. 1. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdődhet így terhesség és menzi is sajnos. Hődet méred?
2010. júl. 1. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Na erre rácáfolok!

Nemvárt előtt 3-4 nappal már annyira görcsöltem,hogy szentül meg voltam győződve róla,hogy tuti megjön,sőt volt 1-2 napig barna pöttyöm is ekkor.

Aztán láss csodát nemvárt előtt egy nappal full pozi lett a tesztem.

De drukkolok neked,hogy baba legyen!!!!

2010. júl. 1. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de mire cáfolsz rá? Azt írtam,, hogy kétesélyes.
2010. júl. 1. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos most vettem észre, hogy megjött :-( Pedig már reménykedtem! Sajnos túl sok rossz dolog és stresszhelyzet volt az utóbbi hónapokban, így féltem is, hogyha babás lennék, nehogy azzal is ártsak neki.
2010. júl. 1. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2010. júl. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!