Dpo 5 napján rózsaszín folyás?
Lehet beágyazódás tünete? Tudom később kellene lennie. 100% tudom, hogy 3-án volt ovu ( teszt plusz uh ).
Volt akinek már ilyen korán elkezdődött a beágyazódás?
Csak egy nagyon pici rózsaszín folyás volt reggel azóta sem jelentkezett.
Általában én is ezt olvastam de pár helyen találtam:
A megtermékenyített petesejt kb. 5 nap múlva érkezik a méhbe, a beágyazódás 10-12 nappal a fogantatás után fejeződik be, ekkor már teszttel is kimutatható a terhesség.
Maga a beágyazódás 5 nap elvileg szóval remélem, hogy van esély rá.
A megtermékenyülést követő 5. naptól a 12. napig felléphet enyhe, pecsételő vérzés. Ez a beágyazódás időszaka, amikor a petesejt beágyazódik a méhfalba. A vérzés általában nem erős, rózsaszínes vagy barnás színű, és körülbelül 1-2 napig tart, ám előfordulhat az is, hogy enyhe menstruációra emlékeztet.
Reménykedem <3
Én 16-ra nem várom. Szóval 14-én reggel fogok tesztelni :)) alig várom már.
Szurkolok!! :)
5 napon volt halvány rózsaszín, 7. napon piros de nagyon nagyon minimális. Viszont onnantól kezdve minden nap barnáztam és negatív lett több tesztem is. Sajnos 3 napja meg is jött. Sosem volt még ilyen ciklusom. Teljesen megborult minden.
De szorítok neked, hogy baba legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!