Egy hete késik, teszt negatív, ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
Krémes fehér folyást tapasztalok, amit nem tudok mire vélni (szerintem nem fertőzés, nincs kellemetlen szaga), de semmi jelét nem látom annak, hogy megjönne a napokban. Valakinek volt ilyen? Kiderült mi okozta a késést, esetleg kimaradást?2019. febr. 4. 12:00
1/4 anonim válasza:
Sok minden okozhatja.
Vagy várj még egy hetet, de inkább menj orvoshoz, ő hamarabb megmondja - és azt is, ha betegséged van.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyanez volt a panaszom, 11 napos késés után elment a nőgyógyászomhoz, aki mondta,hogy gyulladás okozza a késést és a fehér folyást.
3/4 anonim válasza:
Baratnom is 2 hetes kesessel ment es szinten gyulladas okozta, a teszt mar kimutatna valoszinuleg a babat
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor hétvégén irány a doki. Az előző terhességemet 8 nap késésnél mutatta ki egyértelműen a teszt, de szülés után felrakattam egy spirált, így most nem gondolom, hogy baba van a dologban.
2019. febr. 4. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!