Elofordulhat masodjara is mehen kivuli terhesseg? Tobbi lent
Most kezdtük volna a meddőségi kezelést a lombikprogramhoz. A doktornő szerint nem volt peteérésem.24 naposak a ciklusaim. A 12. Napon voltunk ultrahangon nem làtott semmit még csak egy aprócska érő tüszőt sem. Endometrium 7mm. A 18. Napon voltam hormonpanelen. Progeszteron szint 34 volt. Aztán a 22. Napon voltunk újra ultrahangon ekkor az endometrium 8mm volt (ugye ez fura h vastagodott mikor vékonyodnia kellett volna mensi előtt két nappal) azt mondta nem volt egyáltalán peteérésem DE lát valamit a jobb petefészkem fölött de nem tudja, hogy mi az Annyit mondott csak, hogy a jobb petefészel fölött echogén szerű képlet látható. Más anatómiai eltérést nem talált.
Teszt pozitiv így hogy állitolag peteeresem se volt a digi teszt is 1-2 hetet ir ami realis mert az utolso verzes januar 7.
Mi a velemenyetek? Volt mar mehen kivuli terhessegem ahol bent maradt a vezetek. A jobb oldalon. Aztan volt laparos mutetem ahol a balt megnyitottak a jobb oldalon pedig egy szajadekot kepeztek a mehen kivuli helyen. Szerintetek mennyi esely van igy ra hogy ujra mehen kivuli? Foleg igy h a jobb petefeszek folott latta azt a valamit
Egyebkent az elozonel utrogestan mellett is vereztem. Most meg semmi. Azert a biztonsag kedveert hasznalom az utrot de nem verzek. Nem gorcsolok neha neha vannak hasszurkak es a mindjart megjon erzes. Tuneteim sincsnek
A mehen kivulinel kozepidoben derult ki h terhes vagyok tehat verzestol szamolva a 14. Napon. De meg 2 hetig huztak mire megtalaltak. 6 hetes voltam kb es 3800as hcg mellett mutottek. Akko egybol eros tesztjeim voltak mindket csik egyforma eros volt a teszten a digi is 2-3-at irt.
Nagyon nagyon felek hogy ujra mehen kivul lesz
Megyek dokihoz de csak 8-án tud fogadni a szakrendelős meg csak 11-én. Addig megőrülök kb.
Szia!
Sajnos 8mm-es mehnyalkahartyaval eleg csekely a mehen beluli baba..
3.as vagyok.
Sajnos Én csak tapasztalatbol mondom.😊
3 mehen kívüli,1,5 ev alatt.
Most lombik volt.
7hetes kismami vagyok.
Sziasztok. A kerdezo vagyok. Koszonom a valaszokat. Ma volt egy kis rozsaszines pecsetelesem.
Voltam orvosnal persze semmit nem lattunk csak a megvastagodott mehnyalkahartyat ami 9mm volt.
Azt mondta h ez teljesen jo ahhoz h be tudjon agyazodni.
Azt mondta h kb 4 hetes lehetek szval meg nem baj ha nem latunk semmit. Sajnos van esely a mehen kivulire is mert ugye megmaradt a rossz vezetek. De meg azt se vehetjuk eszre ilyen koran.
Vettunk hcgt holnapra lesz eredmenye utanna fel kell hivnom es megbszeljuk a tovabbiakat. Aggodott o is es azt mondta figyeljuk es addig keressuk mig meg nem talaljuk.
Addig is agynyugalom(bar munka mellett ez kivitelezhetetlen bar ulo munkat vegzek) es ha verzek vagy nagyon gorcsolok azonnal korhaz.
Az a valami a jobb petefeszkem folul eltunt. Mar nem volt ott.
Legalabb 10 percig vizsgalt nem latott semmit sehol.
Megvizsgalt kezzel is megnyomkodta a hasam meg az uh-nal is kerdezte h faj e. Mondtam h nem.
Szoval bizakodok h nem lesz rossz helyen :)
Kerdezo miujsag?
Meg lett a hcg vervetel eredmenye?
Sajnos nem hívott vissza márra a doktornő. Azt mondta ez még nagyon kevés és jövô hét csütörtökön kontroll...
Holnap megyek a synlabba
Mindenképpen jelentkezem ha megvan az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!