Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Későn vette ki, lehet belőle...

Későn vette ki, lehet belőle baba? 3-4 nap múlva kell megjönnie.

Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elment benned, igen lehet esély rá.
2019. febr. 2. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem történt még ilyen, még nem tervezünk babát. Azt olvastam ilyenkor nem gond. Eseményutánit érdemes iratni? Azt mondta párom: "nem biztos hogy időben kivettem"..
2019. febr. 2. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnétek még babát, akkor mindenképpen irassatok esemény utánit, csak ne várjatok sokat, nehogy kifussatok az időből.
2019. febr. 2. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Menj el nőgyógyászhoz, ultrahanggal rád néz és ő tudni fogja, hogy szükség van esemény utáni tablettára vagy sem.
2019. febr. 2. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez frissen történt, és 3-4 nap múlva kéne megjönnie, akkor nagy valószínűséggel már jóval túl vagy a peteéréseden, és a teherbe esés esélye 0. Azért nem potyognak derült égből ilyen könnyen babaák, és ezt nem gúnyolódva írom, hanem, hogy megnyugtassalak. Akkor aggódhatnál, ha ez a ciklusod köezepe táján történt volna.
2019. febr. 2. 23:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudom, hogy szinte semmi esély ciklus végén. Ezért sem tudom, hogy tegyem e ki a szervezetem az eseményutáni tabletta hatásának, vagy nem.. sok-sok negativumot olvastam róla😣 .Elvileg 26-án kell megjönnie..Ha megjön, gondolom már egyértelmű hogy nem lett gond, csak az még kb 3 nap. Vagy attól még most megjöhet?
2019. febr. 3. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Vard meg a kovetkezo mensid, utana meg tesztelj egyet.
2019. febr. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!