Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha erős pozitív a teszt 3...

Ha erős pozitív a teszt 3 nappal a menstruáció előtt, akkor szerintetek minden rendben van?

Figyelt kérdés

Kicsit korainak tartom, hogy ma délután csináltam egy medi-lab tesztet, ami erős pozitív lett.

Ezután 16 órakor vettem egy béta hcg-t, az halványabban, de az is pozitív.

Azaz délutáni híg pisiből a nemvárt előtti 3. napon nem korai ez?

Valaki járt így és egészséges terhessége volt?

Köszi a válaszokat.

2010. jún. 30. 18:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak azért emeltem ki a kérdésemet, hogy akik akkor válaszoltak, lássák, hogy mi lett az eredmény.
2010. júl. 18. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
De jó! Gratulálok!!! Nagyon szép babavárást kívánok Neked!
2010. júl. 18. 09:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok! Izgultam érted, örülök, hogy jól alakult minden!

Boldog babavárást!

15 hetes kismami

2010. júl. 18. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Én még csak most olvastam a kérdésedet de szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!
2010. júl. 18. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babához!:)) A méhen kívüli terhességhez fűznék hozzá,mert nekem volt és műtöttek is vele,meg rendes terhességem is volt így tudok viszonyítani.A méhen kívüli terhesség való igaz hogy pozitiv tesztet ad,de első perctől érezni hogy valami nincs rendben.Higgyétek el hogy érezni fogjátok,én megcsináltam a tesztet és tudtam hogy komoly probléma van,öröm helyett.Folyamatosan vérezgettem,picit de mindennap az már 3 hete tartott és menstruációs időben kezdődött,azt hittem csak tovább tart a menstruáció és nagyon gyenge.De nem múlt el a vérezgetés,az oldalam kegyetlenül szúrt,szinte ülni sem tudtam a fájdalomtól,persze mentem dolgozni mert úgy voltam majd el múlik.Eszembe sem jutott tesztet csinálni,mert véreztem és az nem a terhesség jele.Nagyon fáradt voltam,és a derekam is nagyon fájt.3 hét után elmentem orvoshoz hogy vérezgetek és szúr az oldalam.Elégé jól bírom a fájdalmakat,így az orvosnak sem úgy adtam elő hogy majd levakarom a falat,hanem hogy csak fáj.Haza is küldött,meg a vérezgetésre is azt mondta ezt nevezem vérzésnek,csak maszatol.Mivel ez nem állandó volt csak időnként,akkor pont nem vérzett.Hazamentem és vettem 1 terhességi tesztet,ami pozitiv lett.Ekkor már tudtam hogy baj van,és kolléganőm aki már volt hasonló cipőben mondta hogy addig járjam az orvosokat amíg valaki ki nem vizsgál,mert nagyon veszélyes.Meg a műtét már nem jó,jártam is még 2 napig a rendelőt mire az egyik orvos már azt mondta nem is mehetek haza,sürgősen műteni kell.Lényeg a lényeg ne aggódjatok a méhen kívüli terhesség miatt,mert azt azonnal érezni fogjátok hogy valami nincs rendben,ugyanis ahová letapad a petesejt hogy fejlődik az a rész nagyon fáj,és ahogy nöl egyre inkább tapintható is.
2010. júl. 18. 11:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a gratulációt:))))

Kedves Utolsó Válaszoló!

Sajnálom, hogy ezeken átmentél és köszönöm, hogy leírtad.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm szépen!!!!

2010. júl. 18. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megírtad, gratulálok!
2010. júl. 19. 10:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Én voltam az előző oldalon a "pozitív példa".

Nagyon örülök, hogy minden rendben, gratulálok és a továbbiakban szép babavárós időszakot kívánok!

2010. júl. 19. 16:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaitokat. Nektek is minden szépet és jót!!!!!
2010. júl. 19. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:
A méhenkívülis bejegyzésre reagálnék. Nekem is volt. Azzal kezdődött, hogy a várt menzesz idején pecsételő vérzésem volt, tehát kimaradt a normál menzesz. Vettem egy tesztet, amit nagyon halvány pozitívat mutatott. Elmentem dokihoz semmit nem talált, két hétig nézegették a hcg szintemet, ami egyre magasabb értéket mutatott, végül nagy nehezen megtalálták az egyik petevezetőben az embriót, már szép nagy volt. Megműtöttek. A pecsételésen kívül semmi tünet nem volt, nem fájt semmim, nem szúrt a hasam, semmi az ég adta világon. Nekem csak a pecsételő vérzés, és a halvány pozitív teszt utalt rá. Nyilván ha előrehaladottabb lett volna a dolog, akkor bele is halhattam volna.
2017. jan. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!