Negatív? Lehet meg belőle baba?
Figyelt kérdés
13.dpo ,holnap van a nem várt napja.
Ezt a tesztet csinaltam ma du.-áni vizeletből.(25 ös)
2019. febr. 1. 18:21
1/17 anonim válasza:
Én nagyon halvány csíkot látok.
2/17 anonim válasza:
Én teljesen negatívnak látom,de ha mégis terhes vagy,akkor pár nap késés múlva ki fog derülni,mi sajnos nem fogjuk tudni neked megmondani.
4/17 anonim válasza:
Ez egy jegesmedve hóviharban. Talán kövi hónapban több szerencséd lesz,de ez most biztos hogy negatív.
5/17 anonim válasza:
Nem kéne a kérdezőben felesleges reményt kelteni. A pozitív tesztről ordít a csík,nem kell nagyítóval meg negatívval vadászni.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezért írtam ki a kérdést. Ilyenkor már erős pouinak kellene lennie, ugye?
2019. febr. 1. 18:54
7/17 anonim válasza:
Ilyenkor még biztos hogy nem kell erősnek lennie főleg hogy délutáni és 25-ös teszt és még késni se késik. Nekem 2 nap késés után volt nagyon halvány a reggeli 25-ös tesztel
8/17 anonim válasza:
Én nem látok semmit. Negatívnak mondanám.
9/17 anonim válasza:
Első vagyok.Lehetne erősebb,de lehet későn fogant.2 nap mulva csinálj másikat.
Nekem nem várt előtt három nappal délutáni vizeletből ilyen volt.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Majd jelentkezek mi lesz.
2019. febr. 1. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!