Ha holnap hcg-t csinaltatok laborban az kész van péntekre?
Figyelt kérdés
Ha több nap akkor már szombaton inkább terhessegi tesztet csinálok. Koszi2019. jan. 30. 17:44
11/16 A kérdező kommentje:
De magàn an voltam. Pont ezen vagyok kiakad a (robert karoly) és ha megcsinaljak akkoris csak dokinak küldik el az eredményt.... 8. Dpon vagyok a teszt szerintem nem mutatta volna ki
2019. jan. 31. 18:57
12/16 anonim válasza:
A Róbert Károly nem magánlabor, hanem magán kórház. Magánlaborba kell menni. Pl. Centrumlab.
14/16 A kérdező kommentje:
Es tudod kivel csináljak a labort? A synlabban ami magán labor. Itt lakom mellette. A synlab meg rohadt messze van. Egy magankorhazba is ha fizetsz akkor csináljak meg ne baszakodjanak. Kifizettem már nekik 1 milkot
2019. febr. 1. 14:06
15/16 anonim válasza:
Azt ők leszrjak mennyit fizettél eddig. :D
16/16 anonim válasza:
Vígasztaljon, hogy szerintem a vérvételhez is korai lett volna a 8. dpo.
Synlab, centrumlab megcsinálja, ha elérhető távolságban van. Vagy orvostól szerzel beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!