Nem várt előtt 3 nappal, one step 10-es teszt mutatna valamit? Mi a véleményetek a tesztről? Az lehet tünet, ha egyáltalán nincs tünet?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 17:34
11/14 anonim válasza:
Nekem ez a one step mindig egy nagy car volt már bocsánat. Több napja pozitiv volt más teszt az előző terhességemnél, mikor az one step még mindig tök halovány.
Előbb meg aztán főleg nem mutatott semmit, mint a nem várt napja.Többen írták már itt is, hogy nem jó ez a teszt és főleg nem 10 es...
Nekem a mensi előtt 2-3 nappal a predictor early , a corax és a clear blue lett pozitiv. A mensi napján pedig már a facelle meg az x epil is. (azok hamarabb nem..)
12/14 anonim válasza:
Nekem mindig mutatta a one step :) 2-3 nappal nemvárt előtt.
13/14 A kérdező kommentje:
Negativ lett a teszt. Na mindegy nem buslakodok, megvárom a nem várt napját, majd tesztelek más fajtával. Tüneteitek voltak?
2019. jan. 29. 16:22
14/14 anonim válasza:
Annyi tünetem volt hogy egyszerűen nem akart megjönni csak vártam :D mensi szerű görcsök, feszűlő mellek. 5 nap késésnél meguntam az egészet és csinàltam egyet délután one step tesztet halványan de kijött a 2. csíkocska másnap facella teszten erős pozi 😲☺️ one step másnap és erősödő csík :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!