Szerintetek lehet baba?
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán felkelés után volt pár pötty halvány vércseppem a bugyiban..
Tegnapra rá egy hétel kéne meg jönni-e.
Nagyon rá voltam kattanva a héten a csokira és meg is jegyezték,hogy híztam kicsit (természetesen ez lehet mástól is )
A héten még volt egy nagyon fájdalmas mellkasi szúrásom több órán keresztül.
És ami a legjobban meg lepő számomra,hogy nagyon fáj a fejem és szédülök pedig sosem volt ilyen.
Többször voltunk együtt párommal ebben a hónapban védekezés nélkül.
Szerintetek baba lehet? :) Ha igen mikkor érdemes tesztelni?
Szerintem nem baba,de ha késik a mensid,akkor tesztelj,nincs ennél egyértelműbb.
Azt a hízásos dolgot nem gondoltad annyira komolyan,ugye?
Nem értem, miert ilyen "hangnemben" kell válaszolni kedves első.
Lehet baba, lehet a beágyazódás, de biztosat csak később fogsz tudni. Tesztet a nemvárt napján érdemes csinálni, vagy ha késik, de olvastam akinek már a 9. Dpo-n pozi volt a tesztje.
Nem értem mi a baj az első válaszoló "hangnemével"...leírta hogy addig amíg nem késik semmilyen terhességről nem beszélünk,pláne nem tünetről (mint hízás a csokievéstől,fejfájás).
Kérdező:Majd ha késik,tesztelj és abból kiderül baba van e a dologban,vagy csak a kusza időjárás teszi próbára a szervezetedet.Ezt előre úgysem tudja neked senki megmondani,még orvos sem.
Összefoglalom.
Egy hét lenne még a menzeszig.
Te egy hete csokit zabálsz és híztál is. Mellkasi szúrásod van, fáj a fejed.
Hát igen, teljesen egyértelmű, hogy ezek terhességre utalnak!
Ilyen hamar nem jelentkeznek tünetek. Nekem 8 hetesig mintha nem történt volna semmi, a fix tünet az a késés és a pozi teszt lesz.
Addig bármi mehet végbe egy női szervezetbe! De kívánok neked a legjobbakat, kitartást és ne idegeskedj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!