Ha minden nap együtt vagyunk a párommal, csökken a teherbeesés lehetősége?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és azt javasolták, hogy 3 napnál ne próbálkozzunk sűrűbben, mert ennyi idő alatt termelődik elég spermium. Nem mindig sikerül ennyi időt várni.. Volt akinek összejött ilyen sűrű alkalmak után is?2019. jan. 21. 14:01
2/12 anonim válasza:
Volt igen. De 1 napon simán ki lehet bírni nélküle. 2. Nap mehet.
4/12 anonim válasza:
3 napnál ne sűrűbben?? Ne már...Én eddig 2-t tudtam, úgy biztos elkapjátok a megérett petesejtet. A petesejt ovuláció után 24 óráig él, így simán elkerülhetitek ha 3 naponta vagytok együtt.
Egészséges normális férfinél szerintem nem lehet baj akkor se ha mindennap együtt vagytok.
5/12 anonim válasza:
Mi minden nap együtt voltunk babatervezős időszakban, mind a két gyerek első próbálkozós hónapban összejött. ;)
6/12 anonim válasza:
Mi volt hogy egy nap kétszer is.Nem nagyon néztem mikor peteérésem,csináltuk,mert akartuk.Érdekes terhes lettem.
7/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen sok pozitív választ kaptam :)
2019. jan. 21. 15:35
8/12 anonim válasza:
Már csak a tesztnek kellene annak lennie mi?
9/12 anonim válasza:
A második hónapban lettem terhes, még lelkesek voltunk. Kétnaponta voltunk együtt majd ovu előtt egy nappal, aznap kétszer és ovu után is egyszer, szóval biztosra mentünk és bejött.
10/12 anonim válasza:
Júliusban levették a spirált. Minden nap együtt voltunk és szeptemberben már meg sem jött!! 24hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!