Volt olyan aki kifejezetten tervezte, mikor szeretne terhes lenni? Gondolok itt hónapra évszakra.
Nem volt fő szempont, de azert volt elképzelés. Az elsőnél meg nem is annyira, de a másik kettőnél mindenképp.
Semmiképp nem akartam nyáron szülni, 40 fokban vizesedve stb.
Téli, tavaszi és kis csúszás miatt júniusi gyerekünk lett.
De ez még bőven belefer főleg tavaly, mikor haza hoztuk a júniusi babát begyujtottunk a furdeteshez. 20 fok volt kint.
Mi abszolút beterveztük. Nyári babákat szerettünk volna. Viszont nem egy hónapban. Kisfiam júliusban született, a pocak lakóm augusztusban fog. Igaz volt egy missedem, decemberben született volna, neki is nagyon örültünk volna.
Ami nekem fontoa volt h ne azokban a hónapokban szüljek ahol páromnak és nekem, illetbe a közeli vsaládtagolnal van szülinapja! De ettől függetlenül ha máskor jöttek volna a babák akkor nagyon örültünk volna.
A lányunknál nem volt szervezés, jön amikor jön. Februári baba lett, influenza járvány közepe, legnagyobb hó, hidegek. Ezért döntöttünk úgy hogy a tesó tavaszi/nyári baba lesz. Június 20ra várjuk :)
És igen előre kiszamoltam mikortól próbálkozzunk és meddig.
Én tavaszi babát szerettem volna, sikerült, április elején született. A langyos időben szinte minden nap ki tudtam vinni, miután hazajöttünk a kórházból, mire jött a hozzátáplálás, minden volt frissen a kertben. Amìg havonta kellett menni státuszra, semmilyen járvány nem volt.
Nyáron már kint fog lépegetni az udvaron.
Ritka az, amikor első pár hónapban mindjárt összejön a terhesség. Ha nem jön össze, akkor mit csináltok, kihagytok egy egész évet csak azért, mert pl. júniusi/nyári babát szeretnétek?
Nálunk annyi tudatosság és tervezés volt, hogy esküvő előtt még nem szerettünk volna gyereket, utána viszont azonnal ráálltunk a témára, akkor a 3. hónapban jött össze. A másodiknál meg annyi tervezés volt benne, hogy nyaralás után vágunk bele, hogy nehogy nyaralás alatt bármi gond legyen. Akkor első hónapban összejött. De azt sose gondoltuk végig, hogy most akkor melyik hónapban vagy évszakban fog születni a gyerkőc, ez tényleg nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!