Menstruáció szerint el kellett volna mulnia a babónak 7 hetesnek de uh szerint épp hogy 6 hetes. Pulzalas van de az orvos már műszeres befejezesrol beszélt mert nem akkora mint kellene hogy legyen? Tényleg ennyire reménytelen már?
" De hogy lehet kisebb ha pontosan tudom a dátumot?"
Nővéremnek 2 petéjű ikrei vannak. Az egyik mindig kisebb volt a másiknál terhesség során.
Így lehet kisebb a babád. Hogy nem programozott robot, hanem élőlény. Egyik baba kisebb, másik nagyobb.
Az en fiamat mindig kisebbnek mertek, azt mondtak kicsi baba lesz, erre 54cm es 3510g lett!
Amig dobog a szive, addig nem ertem miert akarja az orvos abortalni, ilyenrol meg nem is hallottam...:(
Egy pizitív példa: jelenleg 10 hetes kismama vagyok, 7hetesen elmentem uh-ra ahol 7mm-nek mérték a babát ami 6 hetes 4 naposnak felel meg 10 mm-nek kellett volna lennie. Volt szívhang! Hétfőn 14-én mentem vissza kontrollra, 30 mm-es crl lett, ami egy 10 hetes babynek felel meg igau ekkor még csak 9 hetes 5 napos voltam.
Annyit még elmondok h előzményben volt egy missed abm. , emiatt rettegtem ettől a 9 hetes uhtól, jah és a jelenlegi terhességemnél bevérzéssel kezdtem, majdnem elvetéltem de hála Istennek megmaradt és egész nagy babát láthattam ! Nagyon szurkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!