Szerintetek van még remény?
Figyelt kérdés
13. dpo-n vagyok. Vasárnapra nem várom. Ma reggeli facelle vizeletsugaras teszt (10-es) negatív lett. Már 4 napja görcsöl a hasam mint aki meg akarna jönni, sajnos a mellfeszülésem elmúlt viszont állandóan puffadok. A hőmérsékletem 3 napja ugyanannyi.2019. jan. 18. 13:11
1/10 anonim válasza:
Szia én is vasárnapra nem várom de még ma csak a 12.dik dpon vagyok. Tegnap én is el lőttem egy predictor tesztet sajnos negatív lett én holnap reggel akarok próbálni még 1-et hátha mutat valamit. Nekem tegnap görcsölt nagyon a hasam és a derekam azt hittem hamarabb meg jön de hál istennek nem :) Ma csak émelygek de ez nálam lehet a menzesz jele is
3/10 A kérdező kommentje:
Már 3 napja 36.8 mensikor 36.5 szokott lenni. Azért reménykedtem mert már a nem várt előtt 3 nappal le szokott esni. De ez a 10-es érzékenységű negatív teszt elszomorított. Ráadásul ennyire hamar nem szokott görcsölni a hasam.
2019. jan. 18. 13:51
4/10 anonim válasza:
Teszt még korai volt szerintem, a hődet figyeld
és ismételd a tesztet két naponta míg megjön
predictort próbálj :)
5/10 anonim válasza:
Nekem tegnap volt a 10.dpom és nekem is negatív lett a tesztem (predictor early) De nekem csak néha vannak elhanyagolható erősségű görcseim, sőt még annak se mondanám. Tegnap nyilallt is a hasam. Fájt a cicim is de most épp nem fáj csak meg van duzzadva. Én legközelebb hétfőn tesztelek majd. Most úgy vagyok vele h addig míg nem jön meg van remény☺
6/10 A kérdező kommentje:
Remélem nem jön meg. Legközelebb vasárnap tesztelek. Ha az is negatív lesz akkor sajnos nem vagyok babás.
2019. jan. 18. 15:25
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos esett a hőmérséklet egy tizedet. 1# teszteltél?
2019. jan. 19. 07:14
8/10 anonim válasza:
Szia. 1es vagyok nem teszteltem mert eddig 37.1 volt a hőn ma csak 36.8 ha holnap reggel nem jön meg akkor tesztelek. Nekem mindig hajnalban jön meg ezért is várok reggelig.
9/10 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem sajnos tegnap este megjött. Veled mi a helyzet?
2019. jan. 20. 08:51
10/10 A kérdező kommentje:
Szia 1#. Mi újság veled?
2019. jan. 23. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!