Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki így?

Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Sziasztok elmesélem a storymat

Nos , nem várt napja .. nem várom .. nem is jön meg.Késik már két napja .Csinálok két tesztet egy 10 és egy 25 ml-et

Mind a kettő pozitív .Örülök mint a hét szentség erre kb 2 napra rá elkezdek barnazni. Így megy egész délután és másnap is

Megyek a dokihoz mondom neki mi a helyzet . Csinál egy 25 ml tesztet és ott a csík de halvány

Azt mondja erre nem tudja rá mondani hogy terhes vagyok és jövő hétre kaptam időpontot h menjek vissza

Most csináltam egy 25 ml-et és negatív

Annyira csalódott vagyok

Valószínű kémia volt

Elkezdődött valami de nem fejeződött be :(

Volt már másnak is hasonló tapasztalata? Mi lehet a baj :( ?

2019. jan. 17. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan járnak így, és még csak nem is tudnak róla, ha nem csinált tesztet. A legvalószínűbb, hogy nincs semmi baj, és legközelebb sikerül.

Ilyenkor természetes, ha kicsit elkeseredsz, de tovább kell lépni.

2019. jan. 17. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyira szeretnek már családot és úgy meg örültem aztán a nagy pofara esés :(
2019. jan. 17. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen én múlthéten jártam így. 9 dpotol pozitív tesztek, 25os teszt is pozitív volt késés napján. 7nap után elkezdtem barnazni, rá 2 napra erős görcs erős darabos vérzés. Én voltam orvosnál nem tudnak ilyenkor meg semmit csinálni. Sajnos ... sok sikert neked remélem másképp lesz
2019. jan. 17. 13:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Valószínűleg ürül már a hcg annyira halvány a mostani 25 ml tesztem

Nekem elég erős barna volt viszont nem mondanám h darabos volt

Le mondtam róla már :(

2019. jan. 17. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg hasonló eset van semmi gondot nem jelez valószínűleg. Ha biológia tanulmányainkból visszaemlékszünk, hogy egyszerre mennyi mindennek kell összejönnie ahhoz, hogy a megtermékenyítéstől a beágyazódásig minden sikeres legyen, majdnem az a csoda, hogy olyan gyakran összejön:) Viccen kívül: millió oka lehet annak, hogy nem jött össze a beágyazódás. Az orvos nyilván erről többet tudna mondani, a lényeg, hogy nem jelenti azt, hogy baj van a méheddel vagy veled, ha csak egyszer fordult elő (bár velem többször is előfordult, ettől függetlenül spontán szültem három gyereket is).
2019. jan. 17. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam legutóbb. Halvány pozitív teszt aztán egy nappal később kicsit erősebb majd ugyanolyan halvány mint az első végül negatív és meg is jött.

Kov hónapban tuti csak akkor tesztelek ha már vagy 3-4 napja késik. Gyakori állítólag tényleg, csak ha nem tudja az ember a peteerest vagy nincs rafokuszlva akkor nem tesztel hamarabb

2019. jan. 17. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Én nem teszteltem hamarabb . Nekem késett

Aztán barna volt másnap megint barna és fokozatosan ment at vérzésbe

És olykor még mindig ott marad a WC papíron a világos barna barna folt pisiles után

Fosok h méhen kívüli terhesség volt

És h baj van de nem érzek fájdalmat vagy egyebet

2019. jan. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!