Járt már valaki így?
Sziasztok elmesélem a storymat
Nos , nem várt napja .. nem várom .. nem is jön meg.Késik már két napja .Csinálok két tesztet egy 10 és egy 25 ml-et
Mind a kettő pozitív .Örülök mint a hét szentség erre kb 2 napra rá elkezdek barnazni. Így megy egész délután és másnap is
Megyek a dokihoz mondom neki mi a helyzet . Csinál egy 25 ml tesztet és ott a csík de halvány
Azt mondja erre nem tudja rá mondani hogy terhes vagyok és jövő hétre kaptam időpontot h menjek vissza
Most csináltam egy 25 ml-et és negatív
Annyira csalódott vagyok
Valószínű kémia volt
Elkezdődött valami de nem fejeződött be :(
Volt már másnak is hasonló tapasztalata? Mi lehet a baj :( ?
Nagyon sokan járnak így, és még csak nem is tudnak róla, ha nem csinált tesztet. A legvalószínűbb, hogy nincs semmi baj, és legközelebb sikerül.
Ilyenkor természetes, ha kicsit elkeseredsz, de tovább kell lépni.
Valószínűleg ürül már a hcg annyira halvány a mostani 25 ml tesztem
Nekem elég erős barna volt viszont nem mondanám h darabos volt
Le mondtam róla már :(
Én is így voltam legutóbb. Halvány pozitív teszt aztán egy nappal később kicsit erősebb majd ugyanolyan halvány mint az első végül negatív és meg is jött.
Kov hónapban tuti csak akkor tesztelek ha már vagy 3-4 napja késik. Gyakori állítólag tényleg, csak ha nem tudja az ember a peteerest vagy nincs rafokuszlva akkor nem tesztel hamarabb
Én nem teszteltem hamarabb . Nekem késett
Aztán barna volt másnap megint barna és fokozatosan ment at vérzésbe
És olykor még mindig ott marad a WC papíron a világos barna barna folt pisiles után
Fosok h méhen kívüli terhesség volt
És h baj van de nem érzek fájdalmat vagy egyebet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!