Halvány barna nagyon minimális folyas? Mitől?
Sziasztok! Elvileg 2 nap múlva nem várom,hasonló “tüneteket” sosem tapasztaltam, eddig pms sem volt soha a mellem utoljára akkor fájtak amikor nőni kezdtek,ha megjött az tényleg zutty megjött ... most napok óta feszül, fáj oldalt is és néha az egészre kisugárzik a fájdalom ,meg vannak duzzadva és magamhoz képest édesek, illetve szintén napok óta olyan érzés van az alhasamban mintha “izomláz” lenne. Babát szeretnénk most viszont egy nagyon minimális,szinte 1 árnyalattal “barnább” a fehértől folyast tapasztaltam. Sosem volt még ilyen ezért nem tudom hova tenni.
Aki járt hasonló cipőben kérem ossza meg velem a tapasztalatát!
Köszönöm!
Nekem is így volt most, 25.-26. ciklusnapon enyhe barnázás, majd nem jött meg. 3 nap késés után teszt negatív, mondjuk én most örülök is neki, mert még csak 7 hónapos a babámnem szeretnénk még ilyen korán kistesót. Mikor vele teherbe estem, akkor is volt enyhe barnás pecsételés mensi előtt kb. 3 nappal, akkor fájt a mellem, szerintem akkor lehetett a beágyazódás. Mensi napján már pozitív volt a teszt. Most semmi tünetem sincs, sokat fáj a fejem, valószínű szimplán csak késik. (Elég stresszes időszakunk van most, és védekezünk is).
Bízok benne, hogy neked összejön, és párnap múlva pozitívat tesztelsz.
Ha vizes is a barnázás az inkább arra enged következtetni, hogy menses közeleg.Ha nem akkor bármi lehet még kérdező.Nekem 14 cikluson keresztül így indult meg a mensim, mire a 15.-ben megfogant a csajunk.De amúgy ez sem szentírás, mert nem vagyunk egyformák, mindenkinél máshogy derül ki, hogy terhes.
Kitartás csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!