Normális, hogy ennyire nincs hasam? Nektek mekkora volt 21. hét körül?
A gyerek NINCS beléd nyomorítva, nézz utána, MEKKORA egy ilyen idös terhesség - böven elfér benn.
Emellett ez csak elöny, hogy nem folytál még szét és adott esetben nem is lesz belöled bálna a szülés kezdetére.
Nekem ilyen idösen nem volt nagyobb a hasam, mint neked - még a harmadik gyereknél sem -, mindegyik normál súllyal, egészségesen született.
"A 21 hetes magzat mérete: hossza kb. 26,5 cm, súlya megközelítőleg 400 gramm"
Azaz kb kétökölnyi méretü - ez meg természetes, hogy nem látszik. Akinek ilyenkor már komoly hasa van, annak egyrészt a hasizmai nem léteznek, annyira lazák, másrészt van rajtuk jó sok fölösleges zsír!
Hagyjuk már ezt a zsír meg hasizom hülyeséget...
52 kg vagyok, 20. hétig semmi nem jött fel, mégis egyértelműen gömbölyű a hasam.
Közeli barátnő hasonló paraméterekkel, hasonló sportossággal sokkal laposabb. Mindkét baba tökéletes, a korának megfelelő méretű.
Kérdező, Te mondjuk még ahhoz képest is laposnak tűnsz, de semmit nem jelent, csakis a baba méretei számítanak, amit UH-n ellenőriznek. Most kellett a 2. genetikainak lennie nálad pár hete, ha gond lenne, szóltak volna. Van, aki korábban kezd nőni egyenletesebben, van, akinél később van ugrás, 2 pocak sem egyforma, más a magzatvíz térfogata, stb stb. Nem kell aggódni.
Köszönöm az eddigi (megnyugatató) válaszokat!!!
Voltam már a genetikain,teljesen jók a méretei,magzatvíz normál mennyiségű, és természetesen tudom,hogy mekkora egy ilyen korú magzat,viszont mind az interneten,mind az ismerősi körben nagyobb/terhesesebb pocakjuk van,mint nekem.Ráadásul nemhogy 21 hetesen,de 13-15 hetesen is. :D
Persze,örülök,hogy nem striás már most a hasam, de azért kicsit irigylem a nagyobb pocakosokat.
Mik a tapasztalatok?A végére lehet nekem is olyan óriási hasam?Vagy ha eddig ilyen mérsékelten nőtt,a végére is maradnak ezek az “adottságok”?
Durva, nem láttam meg ilyet, hogy ennyi idosen 0 hasa legyen valakinek. 😅
De semmi rossz nincs abban, amíg a baba fejlődik, minden oké vele. Majd ahogy nol lesz neked szep pocakod :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!