Van aki most hónap végére nem várja? Izgulunk együtt?
Gratulálok :)
És a többieknek is minden jót kívánok.
Nekem hivatalosan 1 hét múlva kellene megjönnie,a peteérésem valamikor 4-7.e között volt.Tojásfehérjés nyák 4.-én volt,a görcsölgetős fájdalom pedig utána 1-2 napig.Nem tudom ovu mikorra tehető,ez volt az első próbálkozásunk.Lányommal anno görbét vezettem,és szuperül mutatott mindent (abból is sejthető volt,hogy sikerült)
Tegnap este óta mensisen fáj,húzódik a hasam....nem képzelem be,de nem tudom ilyen korán jelenthet-e bármit is.
24-re nem várom :)
Nem tudom megítélni hogy éreztem az ovut vagy sem.
Fél éve várjuk :)
Szurkolok mindenkinek!
29/N
Nekem csak a hasgörcsölgetés van,de az vasárnap este óta.Nem vészes,nem erős,de érzem.
Én holnap lehet ellövök egy tesztet reggel,tudom korai,9 dpo körül,de hátha mutat valamit.Nagylánynál 12.-en egyértelműen pozitív volt,nem is halványan.Mondjuk akkor tuti biztos voltam a dpo-t illetően most meg sacc.
Én 12-re nem vártam, de mivel 7-én volt ovu így még nem teszteltem majd esetleg csütörtökön legkorábban. Bár már most is tesztelnék legszívesebben, csak h tudjam mi van😁 nekem tegnapig voltak pici görcsök és szurkálások, ma nyugi volt. De most úgy érzem mintha kezdene a cicim bedurranni. Remélem lesz belőle nagy öröm😁 jaa és ma azt álmodta a férjem h terhes vagyok és 2teszte is pozi lett. Szóval hátha neki van igaza
👧
Sziasztok.
Teszteltem reggel,valami van rajta iszonyúan halványan,alig láthatóan,de szerintem csak száradási csík.Egyszer már megtréfált egy ilyen.Úgyhogy várok még pár napot,addig nem élem bele magam semmibe.
Nekem cici fájdalom egyáltalán nincsen,csak a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!