Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki most hónap végére nem...

Van aki most hónap végére nem várja? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Elvileg 22.-én kellene megjönnie,kíváncsi leszek.
2019. jan. 14. 10:58
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Csütre😍 El sem hiszem még... 1 év után
2019. jan. 14. 20:05
 12/55 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

És a többieknek is minden jót kívánok.

Nekem hivatalosan 1 hét múlva kellene megjönnie,a peteérésem valamikor 4-7.e között volt.Tojásfehérjés nyák 4.-én volt,a görcsölgetős fájdalom pedig utána 1-2 napig.Nem tudom ovu mikorra tehető,ez volt az első próbálkozásunk.Lányommal anno görbét vezettem,és szuperül mutatott mindent (abból is sejthető volt,hogy sikerült)

Tegnap este óta mensisen fáj,húzódik a hasam....nem képzelem be,de nem tudom ilyen korán jelenthet-e bármit is.

2019. jan. 14. 20:17
 13/55 anonim ***** válasza:
Osszefog jonni!!! :)
2019. jan. 14. 20:20
 14/55 anonim ***** válasza:

24-re nem várom :)

Nem tudom megítélni hogy éreztem az ovut vagy sem.

Fél éve várjuk :)

Szurkolok mindenkinek!

29/N

2019. jan. 14. 20:46
 15/55 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tegnap előtt óta szintén menszi szerű görcsölés, a bimbóim extra érzékenyek ami ezelőtt csak a terhességeim alatt volt jellemző. Most már a melleim is kezdenek fesziteni, fájni. Kíváncsi leszek. Harmadik baba lenne.
2019. jan. 14. 21:09
 16/55 A kérdező kommentje:

Nekem csak a hasgörcsölgetés van,de az vasárnap este óta.Nem vészes,nem erős,de érzem.

Én holnap lehet ellövök egy tesztet reggel,tudom korai,9 dpo körül,de hátha mutat valamit.Nagylánynál 12.-en egyértelműen pozitív volt,nem is halványan.Mondjuk akkor tuti biztos voltam a dpo-t illetően most meg sacc.

2019. jan. 15. 10:15
 17/55 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Majd írj mi a helyzet! 😉
2019. jan. 15. 19:17
 18/55 anonim ***** válasza:

Én 12-re nem vártam, de mivel 7-én volt ovu így még nem teszteltem majd esetleg csütörtökön legkorábban. Bár már most is tesztelnék legszívesebben, csak h tudjam mi van😁 nekem tegnapig voltak pici görcsök és szurkálások, ma nyugi volt. De most úgy érzem mintha kezdene a cicim bedurranni. Remélem lesz belőle nagy öröm😁 jaa és ma azt álmodta a férjem h terhes vagyok és 2teszte is pozi lett. Szóval hátha neki van igaza

👧

2019. jan. 15. 20:33
 19/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Teszteltem reggel,valami van rajta iszonyúan halványan,alig láthatóan,de szerintem csak száradási csík.Egyszer már megtréfált egy ilyen.Úgyhogy várok még pár napot,addig nem élem bele magam semmibe.

Nekem cici fájdalom egyáltalán nincsen,csak a hasfájás.

2019. jan. 16. 06:50
 20/55 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tennél fel képet?
2019. jan. 16. 08:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!