Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív vagy...

Szerintetek ez pozitív vagy szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

Segítsetek! :)

2019. jan. 13. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallkan gratulalok! De azt tanacsolom meg tesztelj ket naponta es ha erosodik akkor oke. En tavaly ketszer is ugy jartam, hogy halvany pozitiv volt a teszt es nem akart erosodni, majd jo par nap mulva reggeli teszteles utan negativ lett a teszt es aznap meg is jott a verzesem. Kemiai terhessegem volt
2019. jan. 13. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ez olyan bizonytalan ,tesztelj reggeli vizelettel.
2019. jan. 13. 17:52
 13/17 khniki ***** válasza:
100%
Ez egy halványka pozitív. :) Drukkolok, hogy napról napra erősödjön!
2019. jan. 14. 08:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) holnap tesztelek megint. Furcsa amit most érzek, de annyira jó! Tegnap háromszor sírtam tök apróságon, de párommal együtt nevettünk hogy milyen zizi vagyok :D kitartást kívántam neki magamhoz..
2019. jan. 14. 09:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Na teszteltem megint, nem bírtam ki. Tegnap még ilyen DM-es tesztet is csináltam, annak csináltam meg a párját ma délután. Alsó a tegnapi, felső a mai.

[link]

2019. jan. 14. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Alakul, ez mar biztos pozitiv. Miotta kesik? Gratulalok!

7es voltam

2019. jan. 14. 13:37
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Annyira aranyosak vagytok mind! Péntektől vasárnapig nem vártam kb., nem tudom pontosan, mert mindig más.

Ment mindenkinek egyébként a zöld pacsi! :)

2019. jan. 14. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!