Befolyásolja a vizeletet az együttlét?
3napja erős pozitív volt a tesztem , késik kb 6-7 napja . Ma reggel csináltam meg egy tesztet , ugyan olyan tesztel mint az előző és nagyon halvány. Befolyásolja a teszt eredményét az hogy előtte való este együtt voltunk a párommal? Csináljak később meg egy tetszet vagy ilyenkor mi a helyzet?!
Beszéltük a párommal ha a mai is pozitív hívjuk az orvost időpontért, de sokkal halványabb mint volt. Ismeteljem meg?
Ezek a stresszes kérdések az ilyen buta nők miatt van mint te is vagy. Végig lehet nézni az összes nap hány ilyen buta kérdés van, persze hogy ezekre nem is lehet normálisan válaszolni, mert felfoghatatlan hogy valaki két éve gyereket csinál minden hónapba, és akkor olyan dolgokat nem tud hogy hcg a vizeletben, hüvely, húgycső pl.
Mi sem így születtünk hogy tudtuk, sőt, az iskolában sem adtak elő normálisan ezeket a dolgokat (legalábbis nálunk), de mégis tisztába vagyunk vele igen, hogy mitől lesz két csík az az a két csík, mert utána olvastunk a saját érdekükben, meg a gyerek érdekében is, hogy ne tuskót neveljek majd. Elszomorító az a sok "nagytudású" aki gyereket vállal ilyen kevés művelődési háttérrel.
Kedves kérdező, kedves vagy, köszönöm, de szedek b6-ot (is!), mert 15 hetes terhes vagyok.
Neked is sok szerencsét a jövőben. De bioszból majd inkább ne korrepetáld a gyerekedet.
Jaj, te szentséges jó isten, hogy lehettek ennyire parasztok? Ha bajotok van a kérdéssel, görgessetek tovább, a válaszadást meg hagyjátok olyanokra, akik nem csak megbántani tudják a kismamát. Igen, olyan dolgot kérdezett ami félreérthető (minden valószínűség szerint ismeri a különbséget a két nyílás között), de ettől még normálisan is lehet válaszolni!
Azt vettem amúgy észre, hogy ha egy idióta beír bunkó stílusban, akkor azután lavina jön, mindenki felbátorodik rajta és jön a többi paraszt. Kedves válaszolók, nem vagyunk egyformák, de az alapos biológiatudásotok mellett amit annyira hangoztattok, sajnos empátiát, megértést és főleg érzelmi intelligenciát nem sikerült magatokra szednetek - ha szerintetek a kérdezőnek biológiából kellene korrepetálás, hát nektek meg ezekből, de sürgősen.
Kérdező, én egészségügyi szakterületen diplomáztam és dolgoztam, a terhességem elején mégis olyan égbekiáltó hülyeségeken voltam képes problémázni, amin ma már csak nevetni tudok. Ilyenkor az anyuka a legapróbb hülyeségen is fennakad, megkérdőjelezi a tudását, ez valahol normális. Lehet, hogy többet ittál előző este és nem volt annyi Hcg a vizeletedben, vagy gyengébb volt a teszt, ki tudja, bármi lehet. Csinálj még egy tesztet, akár más márkát válassz, hogy megnyugodj, ott a baba :)
Ezekkel az idiótákkal meg ne foglalkozz. Aki a saját tudását fényezi mások előtt, az mindig csak önmagának próbál bizonyságot nyerni. Most biztos jó alaposan megveregették a vállukat :)
Hát nekem ez a 2 lyuk téma eszembe sem jutott, hiszen nem csak olyan módon befolyásolható a vizelet összetétele, hogy melyik lyukat használjuk, sőt, de mindegy.
Kérdésre a válasz: a szex nem befolyásolja, valószínűleg kevésbé volt koncentrált a vizeleted második alkalommal, én éppen ezért csak egyetlen tesztet csináltam, hogy ne stresszeljem magam, a pozitív, az pozitív, lehet bejelentkezni a dokihoz, a teszt egyébként csak kimutatja a terhességet, tök mindegy milyen erős a csík.
Hát nekem ez a 2 lyuk téma eszembe sem jutott, hiszen nem csak olyan módon befolyásolható a vizelet összetétele, hogy melyik lyukat használjuk, sőt, de mindegy.
Kérdésre a válasz: a szex nem befolyásolja, valószínűleg kevésbé volt koncentrált a vizeleted második alkalommal, én éppen ezért csak egyetlen tesztet csináltam, hogy ne stresszeljem magam, a pozitív, az pozitív, lehet bejelentkezni a dokihoz, a teszt egyébként csak kimutatja a terhességet, tök mindegy milyen erős a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!