Az utolsó mensim okt.17-én volt,25-én együtt voltunk a párommal, és kb.31-től emelkedett a hőm átlag 37,4 már egy hete! Lehet baba?
Figyelt kérdés
Egyébként alhasi görcseim vannak, kicsit felfázásra, ill. menstruációs görcsre hasonlít, de az orvos szerint nincs semmi gond.2008. nov. 7. 17:39
1/2 anonim válasza:
Bár az általad írt dátumok nemigen támasztják alá, nem zárható ki a terhesség (periódus hosszától is függ, rendszeresen, pontosan 28 napra jön meg? Fogamzóképes napok általában a periódus félidejében vannak). Mivel még nincs itt a következő menstruációd ideje, két lehetőséged van: 1. megvárod míg megjön, vagy már most veszel egy terhességi tesztet. Figyelembe kell venni, hogy a jobb tesztek sem mindig mutatják ki a pozitív eredményt ennyire korán! Szerintem mindenképpen várj még egy kicsit. Ha a görcs nem múlik újra orvoshoz kell fordulni!
2/2 A kérdező kommentje:
A ciklusom átlag 26 napos. Szerintem még várok, és reménykedem, köszönöm a választ :)
2008. nov. 7. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!