Szerintetek 4 nappal a nemvárt előtt már kimutatja a teszt ha terhes vagyok? Tünetekre nem alapozom, ugyanis azok lehetnek PMS-tünetek is. Bár a mellem ennyire nem szokott érzékeny lenni mint a napokban.
Itt mostanaban mindenki 9dpon halvany vagykozeperos tesztet produkal, de olyannyira, ha az mar a 7-8.dpon is jol lathato lenne.
Ebbol kiindulva siman tezstelhetsz!
Viszont, szerintem legkorabban a 12.dpon, de akkor is egy erzekenyebb teszttel!
Én még félek tesztelni, nem hogy csalódás lesz, de attól függetlenül lehet pisilek egyet reggel. :D
3 db 10-es van itthon, azokkal tesztelek majd.
Mi a teszt neve?
Abban nincs csalodas, ha negativ, csak lehet meg korai volt a teszt, remeny meg ott marad! :)
De viszont szamits arra, h lehet nem lesz egyertelmu, szaradasi csiknak fog tunni stb, nekem egyik terhesegem a 12. a masik a 13. dpon lett nagyon halvany, viszont egyertelmu!
Szia! Nekem 4 nappal előtte még negatív volt, majd 2 nappal előtte már szép pozitív 😊
Amíg nem jön meg, van remény! A negatív teszt még nem biztos eredmény!
Reggel már érdemes lehet tesztet csinálni. És amíg nem jön meg, addig lehet remélni.
Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!