Expect ablakos teszt volt már hogy megtréfált vkit, szellemcsíkos lett?
Korábban teszteltem x epillel vaterás one steppel és gabriellel, mindhárommal volt olyan hogy ha nagyon nézem, mintha csík lenne és nem volt terhesség. Ebben a hónapban már csak ilyen drágább tesztet vettem. Ez ma készült, (egy maradék one step 10-es tesztet is elhasználtam, az full negatív)
Nem ismerem ezt a tesztet, én pozinak látom, nem is olyan halvány
Időn belüli??
Igen 3 percen belül jelent meg. Azért vagyok bizonytalan,mert olyan szürkés volt (de most már eltelt fél óra most lett iszonyú vékony rózsaszín).
A nem vártig még jó pár napom lenne, az ovulációm 29-én volt (tipikus tünetekkel) , 28-án és 30 án is voltunk együtt (meg utána is de az még biztos nem látszana)
Hát pedig ez rózsaszín és pozi, ez tuti
Viszont furcsa,hogy ilyen erős ha 29-én volt ovud :O
Predictor earlyt hol lehet kapni egyébként?
Aggódom, mert volt már ilyen hamar pozitivvá váló tesztem, de akkor ikreket vártunk és sajnos nem maradtak velünk :(
Rossmannban pl biztosan van. Kb 1100-1300 ft körül van.
Próbálj megnyugodni, most nem biztos,hogy úgy alakul,mint korábban és a stresszelés nem segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!