Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terheség vagy...

Szerintetek terheség vagy valami más?

Figyelt kérdés
A menstruáciom nem épp a legpontosabb néha a 33.nap kapom meg néha a 32.napon de volt már olyan h 34 nap kaptam meg... most vagyok a 35.nap tehát álitolag 2 napot késik. A meleim fájnak és van fehér folyasom,de más semmi.Lehetséges h cukrom van e miatt orvoshoz járok mert még nem bisztos. Azért nem csináltam még tesztet mert 2.nap késik. Ha nem jönne meg mikor csináljak tesztet? Amugy meg sokat stresszelwk föleg az utolso pár napban lehetséges h attól? Amugy meg ha érdekel 18 éves vagyok

2019. jan. 7. 11:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat h a végen azt h 18 éves vagyok nem olyan durván akartam
2019. jan. 7. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
A teszt már kimutatja, ha késik 2napja. Senki más nem tud biztos választ adni csak az.
2019. jan. 7. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Ès ha mégse nem vagyok terhes (mert szerintem nem) akkor mi lehet?
2019. jan. 7. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam a fehér folyás gyulladást jelentett 19 napot késett emiatt. Azután jött meg,hogy a nőgyógyász által felírt gyógyszereket elszedtem. De tesztelj már kimutatja ha terhes vagy. Reggeli elsőből csináld, pl predictor early
2019. jan. 7. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2019. jan. 7. 12:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Csináltam teszter ami negatív lett... a terheseget akkor kizarhatom? Ja es egy pici barnas folt volt utana meg nagyon halvány piros egyszerüen nem értem... ez normális? Amugy holnap megyek vért venni. De a stesztöl és az aggódástol márt aludni sem tudok. Soha még nem történ ilyen velen. Amugy meg a terhességet azt gondoltam h nem vagyok csak érzem h valami nincs rendben.
2019. jan. 7. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz,lehet gyulladas,ciszta,hormonalis problema stb.
2019. jan. 8. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!