Mensi elott egy hettel pozitiv teszt? Nektek volt ilyen? Tobbi lent.
A naptar csak egy elorejelzest ad, az nem azt jelenti, hogy tenyleg akkor volt oeteeresed. Ha pozitiv lett olyan hamar a teszted, akkor minden bizonnyal korabban ovulaltal.
De majd ultrahangon ugyis latszani fog, mert nagyobb lesz az embrio mint mensi szerint kellene lennie (bar ez is csak 28 napos ciklusnal igaz, mert azzal szamolnak alapban).
Gondolom a 6+3-nal mar embriot mertek. Abbol mar ki lehet indulni.
Az alapjan is hamarabb volt peteeresed, valamikor oktober 21 korul. Ra bo ket hetre teszteltel, azert lett eros pozitiv sokadik vizeletbol.
Nem tudom nalatok hogy van, de nalunk a 12 hetes uh-n merik le ugy az embriot, hogy korrigaljak a terhessegi kort. (Kesobbi ultrahangon mar nem szabad, mert akkor mar nem egyforman fejlodnek.)
Ha hamarabb fogant es idosebb a terhesseged (szerintem az), akkor ott is latszodni fog ez, hogy nagyobb az embrio merete, mint mensi szerint kellene lennie.
Nekem is 27-28 napos ciklusaim vannak es az elmult evekben megis volt olyan 2-3 alkalommal, hogy korabban/kesobb ovulaltam. Nem volt semmi gond, volt, hogy kesve jott meg a mensi is, amikor kesett az ovum, a koraibol pedig terhes is lettem.
Pedig szinte mindig pontos a ciklusom, de ezek szerint megsem...
Nalam kb egy het volt a kulonbseg. Mensi szerint 12 hetesen mentem uh-ra, de az embrio merete alapjan 13+1-re modositottak a terhessegi kort. (Korabbi uh-n is nagyobb volt, de az alapjan meg nem pontositottak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!