Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy száradási csik?

Pozitív vagy száradási csik?

Figyelt kérdés

Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt

[link]

2019. jan. 5. 22:21
 151/166 anonim ***** válasza:
miujsag kerdezo?
2019. jan. 13. 14:31
 152/166 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megjött........
2019. jan. 13. 14:34
 153/166 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos az ilyen nyögve nyelős tesztekből később sokszor lesz kémiai vagy méhenkívüli terhesség.

Részvétem kérdező, remélem jövőhónapban összejön!

2019. jan. 13. 15:14
 154/166 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nagyon szomorú, sajnos ahogy az előző írta, ez hogy ennyire nem akart erősödni arra utalt hogy nagyon küzdhet , és sajnos valami miatt meg sem tudott rendesen megtagadni !

Nagyon sajnálom !

Kívánom hogy legközelebb olyan pozitív teszted legyen, amit nem kell ide felrakj hogy megerősítsenek benne ! 💜💜💜

2019. jan. 13. 15:39
 155/166 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom:( Én is írtam korábban, nekem is ilyen nehezen akart erősödni, bár azért nagyon reménykedtem, mert nekem sose volt kémiai terhességem, de sajnos péntekre mindegyik fajta teszt gyengült, tegnapra meg már teljesen negatívak lettek, és ma is....Még nem jött meg, de gondolom nemsoká meg fog :((((

Nagyon szomorú vagyok

2019. jan. 13. 15:58
 156/166 A kérdező kommentje:
Parom erőltette menjünk be a sürgősségire. Ott azt mondták lehet terhesség mert a mehnyalka 14mm , 2-3nap múlva menjek vissza. Akkor vesznek ismét vert , összehasonlítják azzal amit ma levettek . Én nem bízom benne hogy megmarad ezek után, bár tegnap este 8korul meg pozitív volt a teszt! Az biztos hogy még egyszer nem tesztelem végig, nem varom hogy erősödjön. 2 hét késés után orvos és majd ő megmondja .. borzasztóan csalódottak vagyunk . Köszönöm mindenkinek a sok sok választ, a biztatást és azt hogy megosztottatok velem a ti tapasztalatokat .☹☹☹💖💖💖
2019. jan. 13. 17:47
 157/166 anonim ***** válasza:
24%

Milyen erossen jott meg, darabos is?

Ez nm kemiai volt, hanem korai veteles, nekem mult hinapban volt ilyen, dokim szerint eze gy hormonbomba a szerveztenek, beinditja a funkciokat, nem reg ismet pozitiv lett a teszt, nem kellett kihagynunk semmit, es egybol sikerult! Ezt kivanom nektek is!

2019. jan. 13. 18:53
 158/166 A kérdező kommentje:
Nagyon erős, elénk piros és igen darabos vérzés :(
2019. jan. 13. 19:23
 159/166 anonim ***** válasza:
69%
Már válaszoltam, nem tudom hanyas vagyok.. nekünk ez a 2. sikertelen hónap volt és ezt az ideget, amit eddig megettem, FELESLEGESEN, az leírhatatlan... konkrétan kb belebetegedtem, most náthásan fekszem.. úgy látom, te sem tettél másképp. Borzasztóan túl van pörgetve ez a dolog, hála a jó égnek rájöttem, hogy ezt nem szabad csinálni. Nem csak magadat, a párodat is stresszeled, ami a legrosszabb a babaprojekt ideje alatt. Lehet, hogy meg akart tapadni a baba, de annyira stresszeltél egész héten, hogy szerintem ez sem tett túl jót... nem azt mondom, hogy ez volt a baj, de egyszerűen nem szabad ennyire rápörögni! Egyébként meg a darabos, élénkpiros menstruáció egészséges, a nyálkahártya miatt is lehet darabos, mivel azt mondták, elég jól megvastagodott. Jó úton jártok, már csak belül kell békének lennie..Élj a hobbidnak, egyetek jókat, sétáljatok, szeressétek egymást, most mi is ezt tesszük. És jönni fog, amikor jönnie kell és megfelelőek a körülmények, a lelketek... sok sikert kívánok és stresszmentes babavárást! ;)
2019. jan. 13. 20:46
 160/166 A kérdező kommentje:
Utolsó most olvastam végig a válaszod, ideges voltam ne haragudj . Gratulálok nektek! Nekem ez akkora csalódás volt egyenlőre nem akarok próbálkozni. Legszivesebben a vizsgálatra sem mennek vissza. De köszönöm szépen a biztatást!!💖
2019. jan. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!