Pozitív vagy száradási csik?
Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt
Sajnos az ilyen nyögve nyelős tesztekből később sokszor lesz kémiai vagy méhenkívüli terhesség.
Részvétem kérdező, remélem jövőhónapban összejön!
Ez nagyon nagyon szomorú, sajnos ahogy az előző írta, ez hogy ennyire nem akart erősödni arra utalt hogy nagyon küzdhet , és sajnos valami miatt meg sem tudott rendesen megtagadni !
Nagyon sajnálom !
Kívánom hogy legközelebb olyan pozitív teszted legyen, amit nem kell ide felrakj hogy megerősítsenek benne ! 💜💜💜
Nagyon sajnálom:( Én is írtam korábban, nekem is ilyen nehezen akart erősödni, bár azért nagyon reménykedtem, mert nekem sose volt kémiai terhességem, de sajnos péntekre mindegyik fajta teszt gyengült, tegnapra meg már teljesen negatívak lettek, és ma is....Még nem jött meg, de gondolom nemsoká meg fog :((((
Nagyon szomorú vagyok
Milyen erossen jott meg, darabos is?
Ez nm kemiai volt, hanem korai veteles, nekem mult hinapban volt ilyen, dokim szerint eze gy hormonbomba a szerveztenek, beinditja a funkciokat, nem reg ismet pozitiv lett a teszt, nem kellett kihagynunk semmit, es egybol sikerult! Ezt kivanom nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!