Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor foganhatott a babam?

Mikor foganhatott a babam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Próbálok rajonni hogy mikor foganhatott a babam. Segitenetek? :)

Okt.10-15volt meg 16-22ig voltam "erosen"termekeny a ciklusnaptaram szerint.

21en volt ovulaciom (elvileg)

20an voltunk eloszor egyutt a menzeszem utan es azutan pedig kb naponta ket naponta.

Nov'4-5 volt egy csepp rozsaszines valami a wc papiron es azóta is semmi. Atlag naponta-2 naponta vagyunk.egyutt.

Ma vagyok 9+1 hetes. Ezek alapjan mikor foganhatott a baba? :) hogy kell ezt szamolni?

Ha nov 4en volt a beágyazódási verzes akkor aznap voltam 1 napos terhes?

Koszonom.a válaszokat :)

2019. jan. 4. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:

November 22-én fogant a papírforma szerint.

De a 12. heti UH alapján pontosíthatsz. Lehet pár nap eltérés.

2019. jan. 4. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem oktober 22 veletlen? :D
2019. jan. 4. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor kb 13 hetes terhes lennél, és ekkora lemaradás nem szokott lenni. Elmérni se lehet ennyire.

A novemberi pecsételéshez képest pont 22 körül van a peteerésed, és akkor fogant.

Rossz pasitól estél teherbe? 😁

2019. jan. 4. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként fogsz egy naptárat, a terhesség kora mínusz 2 két, és 7 hetet számolj vissza.

Ugye a terhesség korát az utolsó menstruáció első napjától számolják. Mikor megfogant, az "2 hetes", mikor késik, kb. 4 hetes.

Mivel a peteérés ideje sose biztos, csak a menstruációé, ezért szokás így számolni a terhesség korát.

Októberben 100%, hogy nem eshettél teherbe, csak novemberben.

2019. jan. 4. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha jól számolom, úgy lehetséges, hogy november elején estél teherbe, mert később volt a peteérésed, nem pedig középidőben. Akkor kijön, hogy a tizedik hétben vagy, és októberben menstruáltál utoljára.
2019. jan. 4. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Mar miert estem volna rossz embertol teherbe? Egyaltalan nem. Csak számolgatok mert erdekel.

Ha nov.4en volt beagyazodasi verzesem es 10en mar nem jott meg...na jo a lenyeg hogy oktober vege november eleje amikor fogant :D

A doki megsem kerdezte mikor volt utoljara menzeszem,csak a meretei alapjan mondta hogy 7 hetes vagyok. :) ezert is gondolkodtam hogy hogyan is lehetseges :D

2019. jan. 5. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Pont stimmelnek a számok. Ezek szerint az apajelölt is gyakorizik?

2019. jan. 5. 07:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Gondolom nemcsak en menstrualok igy. Nekem ferjem van mar 12 eve 😊😊😊😊
2019. jan. 5. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!