Mikor foganhatott a babam?
Sziasztok! :)
Próbálok rajonni hogy mikor foganhatott a babam. Segitenetek? :)
Okt.10-15volt meg 16-22ig voltam "erosen"termekeny a ciklusnaptaram szerint.
21en volt ovulaciom (elvileg)
20an voltunk eloszor egyutt a menzeszem utan es azutan pedig kb naponta ket naponta.
Nov'4-5 volt egy csepp rozsaszines valami a wc papiron es azóta is semmi. Atlag naponta-2 naponta vagyunk.egyutt.
Ma vagyok 9+1 hetes. Ezek alapjan mikor foganhatott a baba? :) hogy kell ezt szamolni?
Ha nov 4en volt a beágyazódási verzes akkor aznap voltam 1 napos terhes?
Koszonom.a válaszokat :)
November 22-én fogant a papírforma szerint.
De a 12. heti UH alapján pontosíthatsz. Lehet pár nap eltérés.
Akkor kb 13 hetes terhes lennél, és ekkora lemaradás nem szokott lenni. Elmérni se lehet ennyire.
A novemberi pecsételéshez képest pont 22 körül van a peteerésed, és akkor fogant.
Rossz pasitól estél teherbe? 😁
Egyébként fogsz egy naptárat, a terhesség kora mínusz 2 két, és 7 hetet számolj vissza.
Ugye a terhesség korát az utolsó menstruáció első napjától számolják. Mikor megfogant, az "2 hetes", mikor késik, kb. 4 hetes.
Mivel a peteérés ideje sose biztos, csak a menstruációé, ezért szokás így számolni a terhesség korát.
Októberben 100%, hogy nem eshettél teherbe, csak novemberben.
Mar miert estem volna rossz embertol teherbe? Egyaltalan nem. Csak számolgatok mert erdekel.
Ha nov.4en volt beagyazodasi verzesem es 10en mar nem jott meg...na jo a lenyeg hogy oktober vege november eleje amikor fogant :D
A doki megsem kerdezte mikor volt utoljara menzeszem,csak a meretei alapjan mondta hogy 7 hetes vagyok. :) ezert is gondolkodtam hogy hogyan is lehetseges :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Pont stimmelnek a számok. Ezek szerint az apajelölt is gyakorizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!