Ez negatív, vagy érvénytelen teszt?
Figyelt kérdés
gondolom ha + lenne teljes csik jelenne meg...xepil,25os..
csak amiatt a kicsi piros pötty miatt vagyok bizonytalan.
több mint egy hete késik, fogok csinálni egy facellet egy két nap múlva biztos ami biztos, de ez elbizonytalanitott
2019. jan. 1. 09:43
11/15 anonim válasza:
Utolsó! Az xepil is ugyanolyan jo mint a több ezres teszt, sőt.... sokszor jobb egy facellel vagy xepil, stb.
Kérdező! Ha már tesztelés előtt ott volt akkor mire a kérdés?! Egyáltalán miért csináltad meg? Így csak idegeskedhetsz.
Amugy ez negatív lesz.
Amit meg lát az egyik válaszoló az a reagens helye, ami ha megnézed tesztelés nélkül is ott van.
Az xepil tipikusan olyan teszt ami vagy negativ vagy pozitív de az akkor nem kérdés hogy az e.
Ez a teszt negatív, de tesztelj majd 2 nap mulva
12/15 anonim válasza:
Kedves utolsó! Milyen reagens? Rengeteg x-epilt elhasználtam mar, se használat előtt, se után, soha nem láttam rajta "reagens" vonalat. Ha negatív akkor azon bizony semmiféle csík nem volt látható.
13/15 anonim válasza:
Hat ezzel vitstkoznek. 9dpon mindket terhesseget mutatta a predictor, one step, xepil semmi. 14dpon a predictoron a ket csik egyforma eros volt mar, one step epphogy latszott, xepil nagyon halvany volt.
14/15 A kérdező kommentje:
másik fajta teszt is negatív,nem tudom mi lehet..
2019. jan. 3. 11:34
15/15 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!