Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka, hogy az...

Mi lehet az oka, hogy az elmúlt 2 hónapban csak negatív ovu tesztjeim voltak, holott az elmúlt fél évben minden hónapban teszteltem pozitívat?

Figyelt kérdés
A progeszteron értékeim az elmúlt hónapokban: 13-33. Az elmúlt két hónapban minden ovu tesztem negatív lett (min.10db), és a megcsinált 2 db terhességi teszt is. A múlt havi progeszteronom viszont 20, ami határeset. Most akar az orvosom Clostylbegitet és Utrogestant felírni. Egyébként az elmúlt hetekben elég sokat idegeskedek.
2010. jún. 28. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ehhez mi kevesek vagyunk mindenképp orvosért kiált az eset..
2010. jún. 28. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Azon vagyok... Már hónapok óta ciklus monitoring-ot csinál a dokim. Csak ilyen ugye még nem történt...
2010. jún. 28. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert kivánok !!!!!
2010. jún. 28. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Remélem össze fog jönni...
2010. jún. 28. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos az ertekekhez amiket irtal, nem ertek meg a gyogyszerekhez sem volt meg szerencsem, szerencsere. Csak az en esetem tudom leirni. 7 honapig probalkoztunk a babaval. Azalatt minden honapban ovu teszteltem a lehetseges idoszakban, majdnem 2 heten keresztul. A ciklusom normal, kb. 30 napos. Megis 3 alkalommal nem volt peteeresem vagy csak nem tudtam elkapni.

Aztan az utolso 3 honapban cickafarkfu teat ittam es akkor mind a 3 alkalommal volt. nem tudom, hogy a teatol-e vagy veletlenul jott igy ki, mindenesetre hiszek benne, hogy a tea segitett. Sztem erdemes lenne kiprobalni meg a baratcserje kapszulat.

2010. jún. 28. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi is valamivel több, mint fél éve próbálkozunk, tehát ez elvileg nem nagy idő. Menet közben kipróbáltam / próbálgatok egy-két természetes anyagot: barátcserje, fogamzás teakeverék, méhpempő, propolisz, aviva torna. Azért köszi at infókat. Egy dologra rájöttem az itteni fórumok olvasásakor: bár van szabályszerűség ezekben a nőgyógyászati kérdésekben, mindig vannak alóla kivételek, miért ne tartoznéék épp én bele. Azóta nyugodtabb vagyok :-)
2010. jún. 29. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!