Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a teherbe esésemet, ha a párom az elmúlt 3hónapban szájon át (nem szúrta magát) kokszolt? Úgy tudom, csak aki évekig szedett ilyesmiket, azoknál van spermalassúság, meddőség stb.

Figyelt kérdés
Már nem szedi,de fájdogál a veséje,és ez is egy mellékhatás!De remélem 3hónap elég kevés ahhoz,hogy bármi baj legyen!lehet ennyi idő után beteg babánk?
2010. jún. 28. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Befolyásolhatja sajnos. Kérdezz meg orvost, mert nem mindegy gondolom, milyen szert szedett, több féle van gondolom. A baba szerintem nem lehet ettől beteg, de a kokszolás viszont elég beteg dolog, ne hagyd, hogy a párod tönkre tegye magát vele! Igen, meddőség, impotencia is lehet a mellékhatása, nem ér semmi ennyit. A szerencsésebbeknél később jelentkeznek ezek, a kevésbé szerencséseknél előbb.. Én soha nem hagynám, hogy a párom ilyeneket szedjen, próbáld lebeszélni!
2010. jún. 28. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem,csak volt egy 3hóanpos szünetünk,és ezalatt neki fogott,de sokat regélek neki és megígérte,h nem szedi!Néha már könyörögtem,de tudom,h nem szedi,de a veséje fáj,ezért sztem elmegyünk orvoshoz!Köszönöm
2010. jún. 28. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Egy drogos embertöl nem szabad teherbe esni, ennyire nem lehetsz könnyelmü!!!!!!!!!!!!!!!!

Megigérni könnyü, hogy abba fogja hagyni, de ez mindig csak igéret marad.

2010. jún. 28. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Basszus,jól leoltottál!Azelőtt soha nem csinálta és most meg van ijedve,hogy fáj a veséje!Azóta sem,és bízom benne annyira,h nem is fogja teszi!Ő is nagyon szeretne babát,és bármit megtenne az érdekében!Egyébként egy normális ember,ez az egy kilengése volt!De azért köszi...
2010. jún. 28. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Jól leírtam,na mindegy...bízom benne,h nem teszi,azóta edzeni sem jár...!
2010. jún. 28. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig inkább edzene, mint drogozna!
2010. jún. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!