Négy napja barnás folyásom van, nem sok, de épp elég a parához. Hasonló tapasztalat? Babát szeretnénk! Írom a részleteket:
Babát szeretnénk.Volt ovu teszt, Gravida,hőmérés...A peteérés után ált 36,8-36,9 a hőm, de most inkább 37-37.1. Négy nap múlva nem várom(vasárnap), viszont most hétfőtől van egy kevéske barnás maszatolásom (4 nap!).
Eddig még sosem volt a mensi előtt ilyen.Olvastam,hogy talán lehet beágyazódás, de nem merek reménykedni.Remélem tudtok segíteni
Köszönöm!
Ja ..!!tesztet csak akkor akarok csinálni, ha nem jön meg vasárnap és a hőm fennt marad.
Nagyon helyes hogy nem akarsz idő előtt tesztelni. Sok mindentől lehet a barnázás:
- terhesség (beágyazódás)
- menzi előjel
- hormonprobléma
- egyéb nőgyógyi probléma
Én nagyon szorítok hogy kisbaba miatt legyen! Ugyanis a hőd nagyon ígéretes és erre utal!!! De ne éld bele magad még és ha nem jön meg tesztelj és mindenképp írd meg!!! Drukk-drukk
Nálam is így kezdődött a terhesség.
Barnás váladék 4 napig, Azután kb.2 hónap fejgörcs, szédülés és érzékenyebben érintettek a szagok-illatok.
A tesztek is becsaptak mert 1 héten belül a 4ik mutatta ki hogy terhes vagyok.
Pedig ekkor már 2 hónapos terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!