Pozitiv vagy negativ a terhessegitesztem?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 23:47
13/17 anonim válasza:
Ez pozi! 2 nap múlva azért ismételhetsz :)
14/17 anonim válasza:
Elsö ránézére tényleg pozitivak tünik de ha jobban megnézem akkor inkább fehér a csik.Mindenkép ismételj másik fajta tesztel.Ja és szurkolok😊
15/17 anonim válasza:
Szerintem korai pozitív:) Az enyém is ilyesmi volt, igaz nem ilyen tesztettel. Mivel nem elégedtem meg az eredmènnyel,a legközelebbi dm-ben vettem egy Predictor early nevű tesztet, ami délutáni pisiből szép egyértelműbb 2. csíkot dobott ki. Szurkolok!!
17hkm
16/17 anonim válasza:
Az egesz teszt rozsaszin. Es feher a masodik csik. Megvartad kerdezo a 10 perc hatoidot? En szerintem ez negatív. Ismetelj egy masik fajtaval de vard meg meg letisztul a teszcsík.
17/17 anonim válasza:
Az elso kep alapjan ertem miert mondjak egyesek hogy pozitiv, de ez a teszt negativ. Mennyi ideje kesik? idon beluli a kep?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!