A párommal védekeztünk, de kiszakadt az óvszer a teteje felé (a testéhez közelebb levő részen), viszont valószínűleg ovulációm volt. Nem élvezett el, viszont előváladék biztosan jött. Lehet esély a terhességre?
Kedves barátnőm és én is évekig megszakítással védekeztünk. Nekem ugyan az első éles hónapban jött össze a baba, de barátnőmnek egy -elmondása szerint- kb 17 másodperces rövid kis akcióból született a kisfia. Ő is úgy fogalmazott, hogy erre nem sok matematikai esély volt.
Szóval senki nem mondja meg, hogy mennyi esély van rá, de a legkisebb esély is esély és ha te beleesel akkor az nem fog vigasztalni, hogy erre kb semmi esély nem volt.
Vegyél be egy esemény utáni tablettát. Inkább az, mint utána bánkódni.
Kicsi az esélye a terhességnek, de nem éri meg kockáztatni.
Annyira kicsi, hogy én ezért nem borítanám fel hónapokra a hormon háztartásom.
A gumin van spermicid anyag, ami akkor sokat nem ér, ha beleélvez és utána szakad ki, de ilyen esetben még pont elég.
És ha pár héten belül komolyabb "baleset" lesz, akkor már nem vehetsz be, mert fél évente egyet lehet bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!