Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy baba van a...

Lehetséges hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés
A "naptáram" alkalmazás szerint 5-én kellett volna pé-nek lennie, de én 2-dika körül éreztem. Azt tudni kell hogy elég rendszertelen, 30-35 nap közötti szokott lenni. 19-ére nem várom, de seemi jele nincs a mensinek. Máskor már előtte 1 héttel (pms) miatt már fájni szokott a hasam, most pedig semmit nem érzek és holnap kellene megjönnie. A méhszájam is fönt van és el van bújva (tudom hogy nem lehet benyúlkálni), de abból is tudni szoktam ha megjön mert olyankor már előtte pár nappal nagyon könnyen elérhető és nyitott. Persze már kíváncsiságból csináltam tesztet tegnap és az még negatív lett. De lehetséges a terhesség?, mert szerintem ahogy éreztem jó időben voltunk együtt. 20-án tesztelek ha nem jönne meg (bár nagyon remélem hogy nem fog!) 1,5 éve probálkozunk nagyon örülnénk már neki. Ki járt már ilyen cipőben?, tapasztalatokat szeretnék. :)
2018. dec. 18. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Teszeltelj :)
2018. dec. 19. 13:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos duán megjott, egesznap semmit nem éreztem, bementem dolgozni, el kezdett fajni a hasam es 10 perc mulva meg is jott. Pedig elotte levo napokban semmit nem ereztem, es pedig 1 hettel elotte faj mar mindig a hasam. Remelem nem terhes voltam es elment a baba... :((( Nagyon szomoru vagyok :'(
2018. dec. 19. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne légy ideges, vannak nekem is olyan hónapok sajnos amikor iszonyatosan fáj :( Mi lassan 1 éve próbálkozunk, átérzem!
2018. dec. 19. 23:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Mondjuk olvastam hogy ha 1-2 napos max 3 akkor van meg egy kis esely... de 1,5 éve csak a csalodasok tomkelege van :(((

De azert aranyos Vagy, koszonom :)

2018. dec. 20. 01:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazságtalan ez a dolog is, azok akik tenyleg nagyo szeretnenek naluk nem jon ossze, pedig mit meg nem adnanak, akik meg esz nelkul csinaljak azoknak ossze jon, aztan sir a szajuk es mennek abortuszra ..... en meg mar sirok ez a dolog miatt :(((((
2018. dec. 20. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Igazsagtalan az elet, remelem egyszer mi is atelhetjuk (minel hamarabb) hogy edesanyak lehessunk!
2018. dec. 20. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Probaltad mar az ovutesztet, h pontosabban be tudd loni az ovut?
2018. dec. 20. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem olyan igazságtalan, csak előfordul az ilyesmi. Mi pl nagyon szerettük volna, nem ész nélkül csináltuk hanem tervezetten és össze is jött elsőre.

Próbálj meg nem rágörcsölni.

2018. dec. 20. 12:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Még nem probaltam az ovu tesztet. De most már ki fogom :P

Es nem esz nelkul csinaljuk, es barmilyen hihetetenmost se gorcsoltem ra, csak munka kozbe gorcsoltem be, es ra is basztam!.........

2018. dec. 20. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!