Beragadt az óvszer, mit csináljak?
Mikor kell megjönnie?Korai volt még a teszt.ha 16-án írtad ki a kérdést de ha még 15-én is volt az aktus még 2 hét se telt el a "megtermékenyítéshez".javítsatok ki ha tévedek hogy max 2 hét után mutatja ki maximum a menstruáció időpontjánál
Akkor csinálj mikor meg kellene jönnie
Ismet megcsinaltuk a tesztet 2 het elteltevel
Negativ lett ismet ugyhogy nyugalom van mostmar😊
Nem mondasz ismét semmit, mert mindenhol, a leírásodban és a kommentedben is az szerepel, hogy voltatok az ügyeletes gyógyszertárban.
Mem adnak vény nélkül tablettát. Nemhogy még simán, ahogy te írod. Ja...te semmit nem tudsz, mert kint ültél és egyszer csak volt tabletta.
Egy biztos : nem adnak vény nelkül semmi ilyesmit, ezt másnak add be. Van, akinek nem tudsz mesélni. 16 évesen ne is próbálkozz ilyennel. Ne vetíts. Nem áll jól, kicsi vagy hozzá és olyanokat írsz, ami nyilvánvalóan hazugság.
Igazabol teljesen mindegy h hogyan volt tabi mert nem voltam bent. Baratom intezte kesz pont fogadd el
A menstruaciom is megjott szoval teljesen rendben van minden
4-es vagyok. Anno én is csak besétáltam a gyógyszertárba, elmondtam, hogy mi történt és adtak simán. Ahol pl nincs nőgyógyászati ügyelet vagy tini ambulancia, ott előfordul, hogy van szerződés 1-1 gyógyszertárral, így kiadhatják. Ezen felesleges fennakadni.
Kérdező: örülök, hogy minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!