Szeptemberbe műtöttek (kukucskálos műtét volt) Találtak több mioba göböt, segitenétek?
ma vissza mentem a dokihoz egy uh elettel és kiderűlt hogy nem zsugorodott az esmya gyogyszertől amit 3hónapig szedtem :( de azt mondja h annyira kicsik a miomák h essünk neki ma a baba gyártásnak.leírom a minden méretet ami a papiromon van..kérlek segítsetek!mi a ti véleményetek?nagynak számít vagy hihetek a dokinak!?
Írom a méreteket:
Uterus afv-ben76x39x46mm.fundusábanjobb oldalon19x17x17mmés a baloldali tubasarok közelében:15x18x17mm-esm
Hátsó falában11x11x13mm-esvalamint néhány apró miomagóc látható
Bal ovárium26x20x21mm
Jobb ováriu:39x26x25mm.efelszinén 18mm-esdominans foll ábrázolodik
Na leírtam a konkrét keletemet,kérlek ha tudodtok írjatok valami bíztatót,vagy kemény véleményt!!
Tudtok segíteni?
Nekem terhesen vették èszre két miómámat.
Az első szülés után az egyik el is tűnt. A másik mind a négy terhességem alatt megvolt. A placenta megtspadàsától függött, hogy mennyire okozott nehézséget.
A babának oersze semmit, csak nekem fájt-feszült a végén nagyon. Olyan tojásnyi méretű púp ágaskodott ki a hasamon, ha épp keményedett.
Nekem azt mondta az orvos, hogy ez semmi, volt olyan kismamája, akjnek.olyan volt a méhe, mint egy "krumpliszsák".
Illetve azt is mondta, hogy amíg akar(hat)ok gyereket, addig nem nyúlnak hozzá. Kivétel, ha vmi miatt császár lenne, akkor azt is kikapják"
elküldtem bocs.
Szóvsl császár esetén kivették vklna, de nem lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!