Méhnyákkal kapcsolatba kerdes A tobbi lenn!?
Figyelt kérdés
Szoval ma 11.en van Ovulaciom (Naptár szerint) 10.en es 8.an szeretkeztunk.
Szoval neztem egesz vegig a Nyákot es 8.an meg epp hogy kicsit feheres vizes volt. 9.en volt mar egy kicsi tenyleng kiss mennyisegu nyulos tojasfeherje szeru nyákom 10. En már bőven lett tojasfeherje szeru Nyulos nyak ma viszont ovulaciom van es delelott rengeteg volt a nyák beteritette a wc papirt delolott. Delutan 2 ota viszont egyaltalan nincs nyákom lehetseges azert mert megtortent az ovulacio?
Volt meg valaki igy?
Bocsi ha kicsit hosszu lett de nemvoltam meg igy es erdekelne!?
2018. dec. 11. 21:52
12/12 A kérdező kommentje:
Hallod a bal oldalt lent a deremanal ugy feszit igy faj egesznap ha leulok akkoris meg ha allok akkoris.en Ovulacios fajdalmat meg nemereztem de ez most lehet az...Neked volt mar ovulacios fajdalmad es ha volt akkor mien?
2018. dec. 12. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!