Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. Napja kesik a mensim,...

5. Napja kesik a mensim, enyhen erzekenyek a melleim, kerdes lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma 5. napja kesik a mensim, enyhen erzekenyek a melleim, duzzadtabbak, es faj, feszul a hasam alja. Pecsetelo verzesem nem volt, bar azzal tisztaban vagyok, hogy nem minden terhessegnel jelentkezik pecsetelo verzes. De meg csak feher folyasom sincs. A hasam alja leginkabb ebredes utan faj, gorcsol kicsit, de feszulni nappal is erzem neha. Tesztet termeszetesen fogok csinalni, nem is azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek babat varok-e, mert tudom azt tesztek tudnak kimutatni es doki alatamasztani. Viszont kb 3 hete elkezdtem egy fogyokurat, termesztes novenyi alapu kapszulaval (Szuztea Forte kapszula) rovid idon belul latvanyos hatast ertem el vele, igy abba is hagytam. Olvastam olyat, hogy a fogyokura es fogyas is befolyasolhatja, sot stressz is. Mitagadas az elmult rovid idoben volt reszem stresszben is. Igy nem tudhatom a 3 kozul melyik lehet a keses oka, igy hagyatkozom majd a teszrte.

Volt esetleg kozuletek valaki aki esetleg 5. keses napon mar tapasztalt ilyen tuneteket? Ha igen, akkor hogyan alakult tovabb? Ugy ertem kesobb megjott, vagy baba lett? Volt olyan koztetek akinek fogyokura miatt kesett a mensije? Ha igen akkor mennyi idot?

Egyebkent nincs farkasehsegem, inkabb etvagytalan vagyok, es nem emelygek, hanyingerem sincs.

Ami meg fontos, tartos kapcsolatban elek immaron 2,5 eve, rendszeresen elunk nemieletet. Nem attol tartok, hogy lehet babat varok, hisz akik nem vedekeznek, benne van a pakliban, hogy baba legyen. Hanem inkabb azt szeretnem kerni, hogy ha valakinek volt hasonlo tapasztalata a fentiekben leirt tunetek, kerem valaszoljon. Elore is koszonom a valaszokat!

2018. dec. 11. 14:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg annyit hozzafuznek, hogy nem rendszeresek a ciklusaim. Volt mar 23 napos is, aztan 29 is. De ha azt szamolom, hogy a nem vart nap 7-en lett volna, az a 29. ciklusnap volt.
2018. dec. 11. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
miert nem tesztelsz..?
2018. dec. 11. 14:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek, ugy szeretnem, hogy parom is itthon legyen barmit is mutasson ki a teszt,vigy a munkaja miatt legkesobb holnap reggel tudom, es azert mert tudom az elso vizelet mutassa ki jobban.
2018. dec. 11. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
igy*
2018. dec. 11. 15:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Most vettem eszre, hogy tapados szagtalan folyasom van. Ez mitol lehet?
2018. dec. 11. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem pont ilyen volt,és teszt alapján úgy néz ki baba van a dologban... :) 6napja késik(remélem már meg sem jön...) ,a nem várt előtt már pozitívat teszteltem.A fogyókúrás részhez sajnos nem tudok hozzászólni.Simán lehet baba is szerintem,tesztet csinálj,és kiderül :)
2018. dec. 11. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt. :) Gratulalok. :) Nos, holnap reggel mar ki fog derulni, mitagadas tukon ulok mar es nagyon izgulok, de ugye turelem rozsat terem, csak mar nagyon szeretnem tudni.
2018. dec. 11. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja es meg valami. 3 napja nincs etvagyam, sem reggel, sem pedig uzsi vagy vacsikor. Ez mar problema? Vagy ez is valami tunet?
2018. dec. 11. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Hibas volt a teszt, semmit nem mutatott, sem negativ sem pozitiv, igy veszek egy masikat. Hasam alja mar nem faj. Az baj?
2018. dec. 12. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2018. dec. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!