5. Napja kesik a mensim, enyhen erzekenyek a melleim, kerdes lent?
Sziasztok! Ma 5. napja kesik a mensim, enyhen erzekenyek a melleim, duzzadtabbak, es faj, feszul a hasam alja. Pecsetelo verzesem nem volt, bar azzal tisztaban vagyok, hogy nem minden terhessegnel jelentkezik pecsetelo verzes. De meg csak feher folyasom sincs. A hasam alja leginkabb ebredes utan faj, gorcsol kicsit, de feszulni nappal is erzem neha. Tesztet termeszetesen fogok csinalni, nem is azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek babat varok-e, mert tudom azt tesztek tudnak kimutatni es doki alatamasztani. Viszont kb 3 hete elkezdtem egy fogyokurat, termesztes novenyi alapu kapszulaval (Szuztea Forte kapszula) rovid idon belul latvanyos hatast ertem el vele, igy abba is hagytam. Olvastam olyat, hogy a fogyokura es fogyas is befolyasolhatja, sot stressz is. Mitagadas az elmult rovid idoben volt reszem stresszben is. Igy nem tudhatom a 3 kozul melyik lehet a keses oka, igy hagyatkozom majd a teszrte.
Volt esetleg kozuletek valaki aki esetleg 5. keses napon mar tapasztalt ilyen tuneteket? Ha igen, akkor hogyan alakult tovabb? Ugy ertem kesobb megjott, vagy baba lett? Volt olyan koztetek akinek fogyokura miatt kesett a mensije? Ha igen akkor mennyi idot?
Egyebkent nincs farkasehsegem, inkabb etvagytalan vagyok, es nem emelygek, hanyingerem sincs.
Ami meg fontos, tartos kapcsolatban elek immaron 2,5 eve, rendszeresen elunk nemieletet. Nem attol tartok, hogy lehet babat varok, hisz akik nem vedekeznek, benne van a pakliban, hogy baba legyen. Hanem inkabb azt szeretnem kerni, hogy ha valakinek volt hasonlo tapasztalata a fentiekben leirt tunetek, kerem valaszoljon. Elore is koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!