Szülés után 4honappal terhes lettem?
Szülés után 4hónappal terhes lettem felírt a 6hetes kontrollon a nőgyogyasz fogamzásgátlót amit szoptatás alatt is szedhetek mégis terhes lettem
Császárral szültem terveztünk kistesót de nem most hanem úgy nyár közepén de ha már így alakult hogy jőn akkor én nem megyek abortuszra képtelen lennék rá .
a dokim azt mondta hogy kihordhato így ilyen kis idővel császár után a terhesség csak a 36héten valószinű programozott császárom lesz
Viszont rémhíreket olvasok es hallok higy császár után kinimum 1évet várni kell mert különben szétszakadhat a heg
Ezért most meijedtem,pedig a dokim azt mondta kihordható ígyis csak sűrűn kell járni hegellenőrzésre
Oktalanul aggodom ennyire ?
Csak nagyon megijedtem az ismerettsegi koromben is csak ezt hallom hogy nagyon veszélyes
3orvoshoz is elmentem pedig hogy biztosan kihordható e így a terhesség és csak pozitivat mondtak persze mondtak hogy várni kellett volna azert meg 1fél évet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!