Nov.21,24-i együttlétből mikorra mutatja ki a teszt BIZTOSAN már hogy ha sikerült volna a baba?
Figyelt kérdés
nem szeretnék feleslegesen tesztelgetni,így arra lennék kíváncsi,mikor teszteljek biztosra?Melyik nap mutatná ki tutira,akár pozitív akár negatív.2018. dec. 6. 07:58
12/26 A kérdező kommentje:
Nemtudom a képen látni e,de élőbe jobban látni. Még halvány,de remélem erősödni fog.
2018. dec. 8. 18:39
13/26 anonim válasza:
hanyadik ciklusnapon vagy ??? 33 ?? en tegnap teszteltem de nega volt , de meg mensi sehol , 32 napjan vagyok , es meg 35ig megjohet de azt terveztem ha nem jon hetfoig akkor tesztelek
14/26 A kérdező kommentje:
35.-en vagyok.
2018. dec. 8. 20:17
15/26 anonim válasza:
csak azert kerdeztem mivel nagyon halvany a teszted , es hogy mi is pont akkor voltunk egyutt 24 en este :) mikorra nem vartad pontosan ??? :)
16/26 anonim válasza:
ja es volt e valami tuneted azon kivul ? ?
17/26 A kérdező kommentje:
Mára nem vártam 🙂 a mellem nagyon érzékeny, meg néha fájdogál a hasam,a hüvelyembe nyilallgat,sokszor van "falási roham",nagyjából ennyi eddig.
2018. dec. 8. 21:00
18/26 anonim válasza:
aham ertem... en ugy erzem mintha folyna valami de semmi sehol :) holnap leszek 33 napjan ...aztan tesztelek de nem holnap mert elfogyott a teszt ...
20/26 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam egyet,de ugyanolyan halvány,nem erősödött,remélem nincs gond...😔
2018. dec. 9. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!