9 napja késik a menstruáciom. Ma reggeli teszt halvány pozitiv. Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Van már egy gyerekem. De vele már a 3-4 napos késésnél erős pozitivat mutatott a teszt.
Valakinek valami tanácsa?
#teszt #9napjakésik
2018. dec. 5. 15:56
11/17 anonim válasza:
Ez pozitív persze! Nekem is most a másodikkal halvány pozitív lett. Igaz én több tesztet csináltam már de dec 06-án teszteltem utoljára ez volt 16 dpo-n. Nem szeretnék többet tesztelni 😀. De mindegyik pozitív volt. Majd 20a körül tervezek uh-ra menni. Gratulálok neked!
12/17 anonim válasza:
filename=2757918FD2A_93AD_41F8_A06.jpeg
13/17 A kérdező kommentje:
Azota csináltam több tesztet is 😅
Most már egyértelmüen pozitiv, "erösödött" a második csik .
Gratulálok énis akinek össze jött 🙂
2018. dec. 11. 11:29
14/17 A kérdező kommentje:
Csak sajnos missed ab lett a vége 😭
2019. jan. 15. 11:46
15/17 anonim válasza:
Oh nagyon sajnalom. Nekem 10 hónapja volt egy missedem! Ne add fel érkezik majd a vígasz baba!
16/17 anonim válasza:
Nagyon sajnalom sok sikert a tovabbiakban :( drukkolok :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
6 hét már lejárt meg egy mensi is volt. Várakozási időt nem mondtak, ugyhogy rajt vagyunk megint.
Ettől többet ugysem veszitek 😐
2019. febr. 24. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!