Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnék. Hat napja...

Gyereket szeretnék. Hat napja késik a mensim, volt pecsételés, nagyon érzékeny a mellem s feszül. Már egy éve vetéltem voltam dokinál minden oké! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A GYK nem terhességi teszt... De ha elmennél a boltba, és vennél egyet párszát Ft-ért, akkor már tudnád, és a mi agysejtjeinket se ölnéd itt ilyen baromságokkal...
2018. dec. 4. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy hogy teszed fel a kérdést,már az előző kérdésedhez is oda lett írva hogy tesztet kellene venned,és kiderülne... Szerinted majd itt megtudják neked mondani?Nem értem mit vársz...miért nem lehet venni egy tesztet és akkor megtudnád...
2018. dec. 4. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
megertem, hogy aggodsz.. de konyorgom 6 nap keses utan meg nem teszteltel es itt varsz valaszt?!
2018. dec. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!