Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25ös erősségű teszt együttlet...

25ös erősségű teszt együttlet utan 12 nappal kimutatja a terhesseget?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 12:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jogos.
2018. dec. 1. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha abból indulunk ki, hogy a megtermékenyítés nem rögtön történik meg, mert ugye az egy dolog, hogy együtt voltatok, ha az ovuláció csúszik és ugye a spermák is akár napokig életképesek lehetnek a nő méhében, plusz ugye nem abban a percben következik be amúgy sem a megtermékenyítés, mint amikor az adott együttlét van, illetve ha azt is nézzük, hogy mindenkinek más a szervezete és nem feltétlenül fog mindenki szervezete egyformán hcg nevű hormont termelni, valakinek nagyobb koncentrációban fog jelen lenni, míg másnak kevéssé a beágyazódást követően, akkor ezekből kiindulva miért is kéne együttlét után 12 nappal már kimutatnia a tesztnek a terhességet? Nem kell. Sőt, általában nem is mutatja. Pláne nem egy kevésbé érzékeny teszt, mint amiről te is írsz.
2018. dec. 1. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, nekem a 10es érzékenységű volt olyankor irtóhalvány... szerintem 25-ös teszttel érdemes legalább kivárni a nemvárt napját
2018. dec. 1. 20:58
 14/15 A kérdező kommentje:
19 nap utan is negativ, 2 napja késik. Mostmar valoszinű nem vagyok terhes.
2018. dec. 3. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem pont dec 1-én mutatta ki nagyon halványab időm túl a Gabriel teszt, nem is hittem el 11 DPO-n. Majd másbap egy predictor early meg is erősítette. Szóval kimutathatha.
2018. dec. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!