Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk kisbabát. November...

Egy kérdés kérdése:

Szeretnénk kisbabát. November 9-en volt az utolsó mensim. Együtt voltunk, Jövöhéten pénteken kell, megjönnie. Ma, csináltam tesztet és negatív lett. Ez még korai volt megcsinálni? Vagy még várjak és próbáljam meg később?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugi. Nekem november 14-18 között kellett volna megkönnie. 10én teszteltem és akkor negatív lett.de ha jól emlékszem 15én már erős pozit teszteltem. Nyugalom :)
2018. dec. 1. 12:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) csak ez a várakozás olyan hosszú. Dehát ez az élet rendje :)
2018. dec. 1. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
:D utánna majd várod a szívhangot, azután az első genetika iht...azután az első mocorgást ....és ez így megy tovább kb az életed végéig és mindig hosszú lesz!
2018. dec. 1. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem utoljára november 2-8-ig volt menstruációm, 26-30 naposak a ciklusaim. Ha 30 nappal számolom, akkor is két napja késik, de még nem mertem tesztelni. Várok még egy pár napot.
2018. dec. 3. 17:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött ma reggel :(
2018. dec. 8. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnalom

Nekem nov7 en de meg nem jott meg . 32 napon vagyok ma .. De 35 ig siman megjohet...

2018. dec. 8. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!