Volt akinek egyre halvanyodott a hcg tesztje?
Figyelt kérdés
Vegul megjott?
Volt/lett baba?
2018. nov. 28. 10:51
2/4 A kérdező kommentje:
Hany nap keses utan jott meg?
Gondolom muteni nem kellett...
2018. nov. 28. 11:15
4/4 anonim válasza:
Nekem volt, a második babára próbálkozáskor, de nagyon az elején, 2 napot késett és megjött. A nem várt előtt teszteltem 3 nappal szép pozitívat, de mivel volt még tesztem, több is, másnap is ellőttem egyet (halványabb volt), majd harmad és negyednap is, egyre halványodtak. Aztán megjött két nap késéssel, nem kellett semmilyen külön beavatkozás.
De a következő hónapban rögtön teherbe estem megint, ezúttal semmi gond nem volt már, problémamentes terhesség lett belőle (41. héten született természetes úton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!