Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez negativ? Nem tudom eldonten...

Ez negativ? Nem tudom eldonteni, eloben se latszik sokkal jobban, nagyon halvany.

Figyelt kérdés
[link]
2018. nov. 23. 12:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, most mar kezdem elhinni, csak azert meg izgulok, hogy nehogy kemiai terhesseg legyen.
2018. nov. 24. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Gratu! Ez szep pozitiv!☺️
2018. nov. 24. 19:56
 13/16 A kérdező kommentje:
5+4 elment ez a baba, erre utalhatott a szines folyas, mert beagyazodasnak mar kesei lett volna, kovetkezo honapban megint pozitiv lett a teszt, meg nem voltam orvosnal, majd 30-an megyek.
2019. jan. 18. 07:26
 14/16 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló vagyok

Nagyon sajnálom...nekem is elment abban a hónapban,1het késéssel...és Dec. 24en újra pozitív lett azóta lassan 8hetes vagyok ma megyek dokihoz. Remélem minden rendben lesz. Gratulálok neked az újabb pozitív teszthez és szorítok hogy neked is minden rendben legyen!!

2019. jan. 18. 08:31
 15/16 A kérdező kommentje:

Akkor sortasarsak vagyunk most ebben!

Raadasul en is 8+2 hetesen megyek eloszor orvoshoz, januar 30an, (ma vagyok 6+4) nem akartam direkt elsietni, ha van kedved, ird majd meg mi volt a dokinal, en is legjobbakat kivanom! :)

2019. jan. 18. 12:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Most jöttem a dokitol, az én számításaim szerint 7hetes 4paos vagyok de az uh szerint 7hetes 1 napos de nem baj mondta a doki hogy ez így nagyon jó,szépen fejlődik a baba. És a szivhang is tökéletes . 4het múlva lesz a következő "randink" :) te is írd meg majd ha nem felejtesz el hogy mi volt :) és sok egészséget kívánok neked/nektek 😊😘
2019. jan. 18. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!