4 napja múlt el a menstruációm mennyi az esélye ilyenkor a teherbe esésnek?
Mármint mihez képest?
Teherbe eshetsz. Ennyi elég?
Ja, és amúgy ez nem terhességi kérdés?
Szia!
Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz. Miért? Mivel orgazmus hatására megérhet egy ehhez közeli állapotban lévő petesejt, és máris kész a "baleset". Szóval az csak kevéssé véd, hogy épp most múlt el, vagy éppen megvan a vérzése valakinek.
Simán. Nekem pl. rövid, 23-24 napos ciklusaim voltak, nekem a ciklusom 12. napja körül volt peteérésem (azért írom múlt időben, mert jelenleg fogamzásgátlót szedek). Nekem 6 napos menstruációm volt, vagyis ha arra rászámolok 4 napot, az már a ciklusom 10. napja és mivel a spermiumok akár napokig is életképesek a női testben, tehát ilyen ciklushosszal és simán teherbe tudtam volna esni a menzeszem után 4 nappal. Még spontán peteérés sem kellett volna hozzá.
Szóval, ha beléd élvezett a barátod, akkor javaslom, hogy fordulj nőgyógyászhoz esemény utáni tablettát felíratni!
Hát... ha szerencséd van, akkor nem lesz gyerek.
Azért legközelebb óvatosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!