Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez szerintetek is pozitív?

Ez szerintetek is pozitív?

Figyelt kérdés

2.napja késik még csak a menstruációm. Az anyukám unszolására vettem tegnap egy terhességi tesztet...(nem nagyon ismerem a teszteket egy drágábbat vettem,gondoltam az a biztosabb)Megcsináltam reggeli első vizeletből, én ugyan nem látok rajta semmit de az anyám szentül meg van győződve,hogy ott a függőleges csík. Szeretném ha megnéznétek, nyíllal jelöltem amit anyám "látnivél"

előre is köszönöm nektek!.

2018. nov. 20. 09:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen semmi pozitívra utaló jel nincs. Két napos késésnél nem kellene szétszedni se ahhoz hogy lásd az egyértelmű pozítivat. Ez nem az.
2018. nov. 20. 09:38
 12/23 A kérdező kommentje:

Tudtam is, csak anya erősködött,hogy látja.

Aztán olvasgattam láttam sokan szétszedik a tesztet,már bocsánat,hogy ilyet merészeltem tenni...Csak láttam ilyen teszteket,azért bátorkodtam én is megkérdezni tőletek...

2018. nov. 20. 09:38
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
hát én pedig látom nagyon halványan ott a második csíkot,le lehet nyugodtan pontozni... A helyedbe azért pár nap múlva megismételném.
2018. nov. 20. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos a Clearblue egy kaka, nekem kétszer mutatott fals pozitívat. :( Viszont még ennél is gyengébb volt, de élőben egyértelmű, szétszedés nélkül. Én azért 2 nap múlva újratesztelnék egy másik fajta teszttel.
2018. nov. 20. 09:57
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Ez a teszt kuka, megha lenne is ott valami, akkor sem javasolnam, hogy tobbet ilyet hasznalj, nekem, es tobbeknek is itt pozitivat mutatott, halvanyat, de egyertelmut, minden mas teszt negativ volt aznap is, szoval nem kemiai terhessegekrol van szo, hanem egy rossz tesztrol.
2018. nov. 20. 10:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2018. nov. 20. 10:05
 17/23 A kérdező kommentje:

Milyen tesztet ajánlanátok??

És holnap reggel csináljam meg vagy pár nap múlva?

2018. nov. 20. 10:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az olcsó x-epil és intimed nem várt előtt két nappal már mutatta, igaz nagyon halványan, de egyértelmű volt így is.
2018. nov. 20. 10:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ezen én nem látok semmit.
2018. nov. 20. 10:15
 20/23 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű hogy anya képzelődik,szeretne második unokát is,bár mi még nem terveztük. De ha jön hatalmas szeretettel várni fogjuk
2018. nov. 20. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!